ANNONSE
Annonse
Annonse
Årets X2 Festival er offisielt i gang!

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2018 kl 09:28

Trass i mykje omrokering av arrangement grunna varierande vermeldinger har mange av deltakarane allereie fått smake godt på festivalstemninga. Torsdag vart det arrangert konkurranse i XFree og XSkate, samt sessions i XBase, Speedflying og XWave.

 
Voldajenter vann NM i Bordtennis

Publisert:

Sunniva Sjøholt frå Volda og Anne Sophie Kalvatn, som har anar frå Austefjorden, deltok på NM i bordtennis i helga. Dei imponerte og tok gull.

 
Klart for X2 Festivalen

Publisert:

X2 Festivalen starta som ei randonee-konkurranse over to fjell for tretten år sidan, og har no utvikla seg til å bli Noreg sin største vinter-ekstremsportsfestival.

 
Spenningskurset 25 år

Publisert:

Årets spenningskurs gjekk av staben 9.-13. april. Spenningskurset er ei veke med vinteraktivitetar for folk med ulike hjelpebehov. Dagleg leiar, May Britt Skjortnes, kan fortelje at spenningskurset i år har hatt heile 75 delakarar som kjem frå heile Møre og Romsdal.

 
Kjempar for førstedivisjon - vil ha publikumsstøtte

Publisert:

Volda møter Gneist søndag i Voldahallen. Dette er den første av to kampar for kvalifisering til førstedivisjon. Publikum vil møte eit topptrent lag som vil kjempe for siger. No håper dei på publikumsstøtte.

 
Knusande overlegne handballdamer

Publisert:

Volda tok alle poenga dei kunne i serien med sigrar over middelhavsfararane Orkanger og Selbu i sesongens to siste kampar. Endeleg kan konsentrasjonen rettast mot Gneist.

 
Møter Hødd i NM

Publisert:

Volda møter Hødd i 1. runde i NM etter at 3.-divisjonslaget Spjelkavik var slått 2–1 på bortebane i siste kvalikrunde onsdag. Kampen mot 2.-divisjonslaget frå Ulsteinvik vert spelt onsdag 18. april.

 
Ulveskarrenn 2. påskedag

Publisert:

Det har i år vore ei fin påskehelg, med mange turar i fjellheimen mellom Lauvstad, Dravlaus og Syvde – Rovdefjella.

 
Volda vidare i NM

Publisert:

To flotte frisparkmål signert «Mr. Volda», Rasmus Aarflot, sytte for at Volda gjekk vidare frå den fyrste kvalifiseringsrunden i NM med 2–1 over Stryn.

 
Volda til topps

Publisert:

G17-laget til KFUM Volda Volleyball er Noregsmeistrar. Laget gjekk heilt til topps i turneringa etter at dei vann 2–0 mot Tønsberg i finalen. – Dette har vore ei heilt fantastisk volleyballhelg, seier trenar Erlend Bae.

 
Klare for hallcup

Publisert:

Fredag 6. april til søndag 8. april arrangerer VTI Fotball og Ørsta IL Fotball Kiwi Hallcup.

 
Klare for Birkebeinerrennet

Publisert:

I fleire år har det vore arrangert fellesreise med buss frå Volda til Birkebeinerrennet. I år var det ikkje noko unntak. Torsdag morgon sette 25 voldingar og sju ørstingar ut på reisa mot Birkenbeinerrennet.

 
– Dei gjer ein fantastisk jobb

Publisert:

Tysdag fekk FFO besøk av fotballstjerna Trine Rønning, som var veldig imponert over kva fotballfritidsordninga i Volda har fått til.

 
Voldameisterskap i langrenn på Reset

Publisert:

I fin vårtemperatur og opplettsvêr gjekk Voldameisterskapet sin gang på Reset søndag. Det var mange som stilte til start, sjølv om arrangørane gjerne skulle sett endå fleire.

 
Sunde Hoel har signert ny kontrakt

Publisert:

Ny nøkkelspelar har signert kontrakt med Volda Handball. Vanessa Sunde Hoel har signert ei kontrakt som varer til 2020.

 
Medaljeflaum under KM i friidrett

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 13:23

Ørsta IL friidrett sine utøvarar tok heim 10 gull, 15 sølv og 9 bronse på ope krinsmeisterskap i friidrett i Ulsteinhallen.

 
Eit stort steg mot 1.-plass

Publisert:

Volda var overtydande og vann både mot Aker 2 laurdag og opprykksrival Nordstrand i «seriefinalen» søndag.

 
- Alle betalar for parkeringa med glede

Publisert:

Volda skisenter si faste parkeringsvakt, Øystein Bakke, fekk ny varmedress på aktivitetsdagen i høve 50-års jubileet. Styreleiar Ivar-Otto Kristiansen overrekte dressen og sa at Øystein kanskje har vore skisenteret sin største sponsor.

 
Nytt år i toppform

Publisert:

Volda tok sin ellevte strake siger i 37–17-nedsablinga av Hønefoss.

 
Inviterer til aktivitetsdag ved Volda skisenter

Publisert:

6. januar er det nøyaktig 50 år sidan opninga av Volda skisenter. I det høve inviterer Volda skisenter til stormarkering med aktivitetar, grilling og halv pris på heile anlegget.

 
Nissen aka ned frå Melshornet i kreativ musikkvideo

Publisert: - Oppdatert: 30.12.2017 kl 08:36

To kameratar har laga musikkvideo om ein nisse på veg til Melshornet. Til fots kavar nissen seg gjennom laussnøen, med gleda stig når han får suse ned igjen på akebrett.

 
– Ingen jul utan fotballturnering i Voldahallen

Publisert:

Fotballinteresserte i alle aldrar gler seg over den populære og tradisjonsrike romjulsturneringa 2. juledag i Voldahallen.

 
Møre ønskjer alle God Jul

Publisert: - Oppdatert: 24.12.2017 kl 14:01

Tanken på dei ein er glad i

 
Kulturpris til Volda Handball

Publisert:

Volda Handball får Kredinor sin kulturpris for 2018,

 
Ørsta klubbhus er historie

Publisert:

Denne veka er Ørsta klubbhus historie. I veggane var det mange minner. I den anledning har ørstingen Tore Vinjevoll laga eit dikt, som Møre har fått løyve å trykke.

 
ANNONSE
Annonse