Møre

Ap-ordførar utelukkar ikkje framtidig toppverv for Giske

Trondheim-ordførar Rita Ottervik (Ap) seier Trond Giske kjem til å spele ei viktig rolle i partiet framover, og utelukkar ikkje at Giske kan nå toppen igjen.

Trondheim-ordførar Rita Ottervik (Ap) seier Trond Giske kjem til å spele ei viktig rolle i partiet framover, og utelukkar ikkje at Giske kan nå toppen igjen.

- Eg merkar meg det partileiinga seier, at Trond blir ønskt velkommen til å delta på ulike nivå i partiet. Samtidig registrerer eg at han sjølv seier at han ikkje er kandidat til sentralstyret no, seier Ottervik til Dagbladet.

På spørsmål om Giske kan vere ein aktuell kandidat til framtidige toppverv i partiet, svarer Ottervik:

- Tida vil vise. Eg er iallfall glad for at punktum no er sett, seier ho til avisa.

Dagen etter at det vart klart at Arbeidarpartiet avsluttar saka mot Trond Giske, møttest Ottervik, partileiar Jonas Gahr Støre og Trond Giske fredag under partiårsmøtet i Trondheim.

Torsdag kunngjorde partiet at konklusjonen frå i fjor om at Giske braut dei interne retningslinjene til partiet, blir ståande. Samtidig fekk Giske eit brev frå Støre og partisekretær Kjersti Stenseng med klar beskjed om at det ikkje er noko som i dag er til hinder for Giskes fulle deltaking i partiet.

(©NPK)

Trond Giske (t.v.) seier han er klar til å gå fullt inn i arbeidet i både stortingsgruppa og elles i partiet framover. Fredag møtte han både Trondheims-ordførar Rita Ottervik og partileiar Jonas Gahr Støre under årsmøtet i partiet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...