Møre

Beckham vil ha Messi til MLS

David Beckham skal ha reagert lynkjapt på nyheita om at Lionel Messi kan forlate Barcelona gratis etter sesongen. Engelskmannen ønsker argentinaren til MLS.

Beckham la opp som fotballspelar i 2013, men 44-åringen er framleis aktiv i fotballen, og er mellom anna president i nystarta Inter Miami CF, som blir del av MLS i 2020.

Han har store drøymar om den nye klubben sin, og no har han retta blikket mot Barcelonas Lionel Messi. Det skjer etter at Barcelona-president Josep Maria Bartomeu på Barcelonas eigen TV-kanal fredag røpte at den desiderte største stjerna til klubben kan forlate klubben gratis dersom spelaren ønsker det etter sesongen.

Ifølgje radioverten Xavi Campos i Barcelona Radio skal Beckham ha fått med seg nyheita, skriv den britiske avisa Daily Mail. Dei skriv at den tidlegare Manchester United-spelaren allereie har tatt kontakt for å høyre om Messi kunne tenke seg å byte ut La Liga med Major League Soccer i USA.

Beckham har tidlegare uttalt at både Messi og Cristiano Ronaldo er spelarar han kunne tenke seg til klubben.

- Alle har ei ønskeliste, sa Beckham då.

- Men viss du ser på måten dei speler på, sjølv om det er mot slutten av karrierane deira, trur eg ikkje dei nærmar seg slutten. Dei speler på eit så høgt nivå at det er vanskeleg å tru at dei vil forlate klubbane dei no er i. Men vi får sjå. Ein veit aldri kva som skjer i fotball, sa United-legenda vidare.

Barcelona-presidenten fortalde i intervjuet på fredag at han ikkje er bekymra for at Messi skal forlate klubben, og at fleire av spelarane til klubben har hatt same klausul i kontraktane sine.

Dette er spelarar som har gjort seg fortent til fridommen til å velje, og eg trur ikkje vi skal bekymre oss. Vi ønsker sjølvsagt at Messi skal spele for Barcelona til 2021 og helst endå lenger. Vi er veldig rolege, sa Bartomeu.

(©NPK)

Lionel Messi er ønskt til MLS. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...