Møre

Bendtner vraka igjen på festdagen til fotballen

Nicklas Bendtner er heller ikkje med i kamptroppen til Rosenborgs til heimekampen mot Haugesund torsdag.

Dansken var vraka òg i 1-1-kampen mot Lillestrøm sist helg.

Eirik Horneland har til heimekampen mot den tidlegare klubben sin Haugesund på festdagen til fotballen 16. mai tatt ut ein tropp på 18 spelarar, som onsdag vart offentleggjort på nettstaden til klubben. Der er ikkje namnet til Bendtner.

- Kampen kjem dessverre for tidleg for Anders Trondsen, Anders Konradsen, Besim Serbecic og David Akintola, som alle er skadd, blir det sagt. Bendtner blir ikkje nemnt.

Gjermund Åsen er tilbake i troppen etter skade.

- Det var ein brutal beskjed å gi og ein brutal beskjed å få, sa Horneland om vrakinga av Bendtner til bortekampen mot Lillestrøm. Dansken har sjølv vore kritisk til at han ikkje får speletid.

- Eg skjønar ikkje noko av vrakinga. Eg er i god form og arbeider hardt, sa han til Adresseavisen i byrjinga av førre veke.

(©NPK)

Nicklas Bendtner får ikkje vere med når Rosenborg møter Haugesund på Lerkendal 16. mai. Han er ikkje med i Eirik Hornelands kamptropp. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...