Møre

EHF med Champions League i august og september, Sagosen i mogleg skvis

Det europeiske handballforbundet (EHF) flyttar dei store sluttspela sine for klubblag til hausten. Sander Sagosen kan møte den noverande arbeidsgivaren sin.

Det skal heller ikkje spelast kampar i EHF-regi i april og mai. Det vart klart på eit styremøte onsdag.

Final4-sluttspel for kvinner i Champions League, som skulle gått i Budapest 9. og 10. mai, blir lagt til same by 5. og 6. september. Her er fleire norske spelarar aktuelle både i Györ og Esbjerg.

Sluttspelet til herrane i same turnering er flytta frå 30. og 31. mai til 22. og 23. august. Dette blir spelt i Köln.

Flyttinga gjer at sjansen er til stades for at Sagosen først speler Paris St. Germain til sluttspelet og så må spele mot nettopp PSG for den nye klubben sin Kiel i avslutninga av turneringa.

Sagosen byter arbeidsgivar til sommaren. Både Kiel og PSG har gode sjansar til å vere blant dei fire klubbane i Final4.

EHF opplyser til NTB at Sagosen «i så fall vil være spilleberettiget for Kiel» i sluttspelet.

EHF-cupens Final4 for menn skal spelast 29. og 30. august i Berlin mot oppsett 23. og 24. mai.

(©NPK)

Sander Sagosen (med ballen) kan møte Mikkel Hansen i meisterligasluttspelet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...