Møre

Eivind Vold får fairplaypris

Den norske padlaren Eivind Vold er tildelt den prestisjetunge prisen Pierre de Coubertin World Fair Trophy for handlinga si under VM i fjor.

Eivind Vold padla inn til bronse på 5000-meteren i meisterskapen, men valde å levere tilbake medaljen då han vart gjort oppmerksam på at han hadde passert ein rundingsbøye på feil side.

3.-plassen gjekk til spanske Javier Hernanz og nordmannens truverd og gest fekk stor merksemd i spanske medium.

- Eg er særs stolte av Eivind og handlinga han gjorde etter VM 2018. Det er ikkje lett å levere tilbake sin første VM medalje. Handlinga seier alt om kva for ein kjernekar Eivind er og at å vere ærleg er ein viktig verdi for oss i padling, seier sportssjef i padleforbundet Eirik Verås Larsen i ei pressemelding.

Eivind Vold er for tida i Tokyo og førebur seg til prøve-OL som startar torsdag. Utdelinga av prisen skjer i Budapest same dag.

Kjente utøvarar som Sergej Bubka, Emil Zátopek, Sir Bobby Charlton, Stefan Edberg, Pete Sampras og Wayne Gretzky har tidlegare vorte tildelte prisen.

Franske Pierre de Coubertin er grunnleggaren til dei moderne olympiske leikar.

(©NPK)

Padlaren Eivind Vold er tildelt den prestisjetunge prisen Pierre de Courbertin World Fair Trophy. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...