Møre

Godset frigir spelar seks månader etter at han signerte

Det var store forventningar latviske Janis Ikaunieks signerte for Strømsgodset i februar. No blir han stilt fri frå kontrakten.

Det stadfestar Strømsgodset på nettsida si.

25-åringen har ifølgje klubben slite med å finne seg til rette etter at han signerte i februar, og har sjølv ytra eit sterkt ønske om å få dra til heimlandet.

– Eg kom hit for å spele fotball, men har ikkje klart å prestere på det nivået eg ventar av meg sjølv. Det er best for både meg og klubben at kontrakten no blir terminert, seier Janis Ikaunieks.

Sportssjef Jostein Flo seier at dei hadde tru på at Ikaunieks skulle slå til, men at det ikkje har gått som venta for nokon av partane.

– Han har fått mindre speletid enn han sjølv venta, og det har igjen gått ut over sjølvtilliten. Han ønskte sjølv å terminere kontrakten, og det har vi valt å respektere. Vi takkar Janis for innsatsen i Strømsgodset og ønskjer han lykke til vidare på vegen, seier Flo.

Godset-karrieren enda med seks kampar og éin målgivande pasning. Han kom vederlagsfritt frå FK Liepaja, og har tidlegare mellom anna spelt for franske Metz.

(©NPK)

Godset-karrieren vart ikkje slik Janis Ikaunieks venta. No er han ferdig i klubben. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...