Gulating og Hansa Borg inngår samarbeid

Bryggerikjempa Hansa Borg har inngått samarbeid med handverksølkjeda Gulating. Målet til Gulating er å bli Norges største pubkjede.

- Gulating er bygd på ein grunnidé om å gjera det store mangfaldet av norsk handverksbryggja øl tilgjengeleg, og å la folket sjølv bestemma. Det har difor vore heilt avgjerande for oss å knyta til oss ein solid samarbeidspartnar som tek handverksbryggja øl på alvor, og som i tillegg gjer oss i stand til å halda oppe ein høg nok veksttakt til at Gulating blir den leiande aktøren i pubmarknaden i dag, seier administrerande direktør Rolf Ivar Skår i Gulating Gruppen AS i ei pressemelding.

Gulating-kjeda har i dag åtte pubar og 23 ølutsal, som har søkjelys på handverksøl. Framover har Gulating ambisjonar om å etablera ti nye pubar i året, noko som ifølgje E24 vil kosta eigarane 100 millionar kroner i investeringar. Samarbeidet med Hansa Borg skal bidra til dette.

Gulating Gruppen vil førebels ikkje seia noko om kor mykje Hansa Borg bidreg med, men det er vanleg at dei store bryggeria betaler for å få ølet sitt inn på pubar.

- Det er viktig for oss å få fram at vi ikkje har selt sjela i denne avtalen. Vi har ikkje selt nokre aksjar i selskapet og har heller ingen planar om det, seier økonomidirektør Lasse Olberg til E24.

(©NPK)Illustrasjonsfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...