Møre

Hansen etter utbrotet: - Trur alle er innstilte på vi skal snu det

André Hansen klinka til på TV-direkten etter at Rosenborg tapte for Haugesund. Han rydda vekk alle politisk korrekte svar og slakta eige lag.

Det var i eit intervju med Eurosport at Hansen lufta ut omtrent all frustrasjon etter nederlaget søndag.

- Eg er møkklei. Møkklei, rett og slett. Det er så tannlaust, og det går så seint og det er så statisk. Det er dei same spelarane som var her i fjor, men vi klarer ikkje å utvikle oss. Det er ikkje eit jævla snev av utvikling, sa ein opprørt Hansen

- Har du fått nokon reaksjonar internt i laget etterpå?

- Vi har ikkje rokke å snakke så mykje om det. Det var jo nesten rett av garde på landslagssamling meir eller mindre, seier Hansen til NTB.

- Eg skal ikkje gå inn i hovuda på dei andre gutane og kva dei tenkte. Eg trur alle var frustrerte. Så var det tilfeldigvis eg som vart spurd i mixed zone (intervjuområdet) om kva som føregjekk utpå der.

Drog til

- Stort sett pleier ein å ta den enkle vegen og svare politisk. Der og då var frustrasjonen så stor med tanke på det som skjedde torsdag (heimetap for PSV Eindhoven) og søndag. Så eg tenkte, no legg vi det politiske til sida og seier det som det er.

Den løysinga er ikkje så vanleg.

- Det går ikkje an å bruke henne heile tida. Då blir det jo vatna ut. Det er vanskeleg å måle nokon effekt av utbrotet søndag no. Eg trur alle er innstilte på at vi skal snu det. Vi klarte det i sommar, seier Hansen.

Hansen er klar på at RBK òg skal «ta revansje» neste sesong.

Han er med i landslagstroppen saman med dei to andre målvaktene, førstevalet Rune Almenning Jarstein og Ørjan Håskjold Nyland.

Hansen stiller opp på grunn av at Sten Grytebust er skadd. Han har ein avtale med landslagssjef Lars Lagerbäck om å vere tilgjengeleg ved behov.

Hansen står framleis utan innsloppne mål for A-landslaget.

(©NPK)

André Hansen hadde nok å gjere under EM-kvalifiseringskampen mellom Færøyane og Noreg i Tórshavn i juni. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...