Møre

Heidi Løke takkar nei til Storhamar, går truleg til Vipers

Veteranen Heidi Løke (36) har takka nei til å halde fram i Storhamar. Etter det Hamar Arbeiderblad erfarer, går 36-åringen til Vipers.

Veteranen Heidi Løke (36) har takka nei til å halde fram i Storhamar. Etter det Hamar Arbeiderblad erfarer, går 36-åringen til Vipers.

Storhamar-trenar Arne Senstad stadfestar overfor Hamar Arbeiderblad at Løke har takka nei til kontraktsforslaget frå klubben.

- Eg hadde håpt at vi skulle få det til, men samtidig må ein berre akseptere at ho vel annleis, seier Senstad.

Avisa skriv òg at dei erfarer at Løke held fram karrieren i Vipers, men dette er ikkje stadfesta. Vipers kom til Champions League-sluttspelet i år og vart nummer tre.

Går Løke til Kristiansand-klubben, betyr det at ho vrakar Larvik, som var Løkes førsteval. Men etter at vestfoldingane vart flytte ned ein divisjon på grunn av økonomiske problem, vart dette uaktuelt.

Løkes landslagsplass hadde vore særs usikker om ho hadde valt Larvik. Landslagssjef Thorir Hergeirsson har vore klar på at Løke må spele på minst norske eliteserienivå for å kunne halde nivået og vere ein reell kandidat for Noreg.

Noreg spelar VM i desember og høgst truleg OL neste sommar.

Med Kari Brattset og Vilde Ingstad som utfordrarar på 7-metersplassen, har Løke hard konkurranse på landslaget.

(©NPK)

Heidi Løke spelar neste sesong i Vipers. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...