Møre

Søkeresultat

Nyheter av: Rune Aarflot

Video: Oppdatert koronainfo frå Volda

Video: Oppdatert koronainfo frå Volda

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 06:26

Volda kommune sende ut pressemelding i dag kl. 12.30 med oppdatert informasjon rundt situasjonen med koronaviruset.

Opnar hudpleieklinikk og frisør i nabolokalet

Fina på Alti satsar:

Opnar hudpleieklinikk og frisør i nabolokalet

Publisert:

Natan Nouri har gjort suksess med Fina Søm og Design på kjøpesenteret Alti i Ørsta. No opnar kona Fiona Omidi sin eigen hudpleieklinikk og frisørsalong rett over gangen. På eitt år har paret saman skapt sju nye arbeidsplassar i Ørsta.

Dobbeltkamp i Oslo for elitedamene

KFUM Volda Volleyball

Dobbeltkamp i Oslo for elitedamene

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 06:16

KFUM Volda er klar for dei to siste seriekampane for sesongen, mot Oslo Volley og Koll. Allereie før desse kampane er det klart at Volda-damene er kvalifisert for sluttspel.

Valsending frå Aasen-tunet i kveld

Valsending frå Aasen-tunet

Publisert: - Oppdatert: 25.06.2020 kl 06:31

Onsdag kl. 18.15 til 18.45 vert det lokal valsending på Mre.no. Dette har kome I stand etter samarbeid med NRK Møre og Romsdal. Sendinga går frå Aasen-tunet, og den vert strøyma her på Mre.no.

Volda gjorde reint bord i Førde

Volleyball U17:

Volda gjorde reint bord i Førde

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 08:49

Førde cup i volleyball for JU17/ GU17 vart arrangert for første gong no i helga, med deltaking av dei sterkaste laga i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. KFUM Volda deltok med eitt gutelag og to jentelag, og vann begge klassane.

VG: Jon Georg Dale ny landbruksminister

VG: Jon Georg Dale ny landbruksminister

Publisert: - Oppdatert: 15.12.2015 kl 10:37

(NPK-NTB) Jon Georg Dale (Frp) blir ny landbruksminister når det onsdag blir gjort endringar i regjeringa, ifølgje VG. Han er i dag statssekretær i Finansdepartementet.

Beste NM-deltaking frå KFUM Volda gjennom tidene

Beste NM-deltaking frå KFUM Volda gjennom tidene

Publisert: - Oppdatert: 01.04.2015 kl 12:57

27.-29. mars var det NM i Bodø. Mange lag var usikre på om dei rakk det då det vart kraftig snøvêr på Austlandet og dermed vart det snudd om på kampoppsetta.

Nye grøne tankar kjem inn i kommunestyra

Nye grøne tankar kjem inn i kommunestyra

Publisert:

MDG Ørsta/Volda er no delt i to lokallag. Bjørn Helset er ny lokallagsleiar i Ørsta. I Volda er Helge Standal leiar av lokallaget.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...