Møre

Ingebrigtsen meiner han har krav på inntil ti millionar kroner

Tidlegare RBK-trenar Kåre Ingebrigtsen har allereie fått tre millionar kroner etter sparkinga. Han meiner at han har krav på mykje meir.

Det kjem fram i sluttinnlegga til rettssaka som startar 21. januar.

Ingebrigtsen og assistent Erik Hoftun fekk sparken 19. juli. Dei meiner begge at oppseiinga er ugyldig og har gått til rettssak mot den tidlegare arbeidsgjevaren sin.

Det er Adresseavisen som har fått tilgang til innlegga, som er sendt frå advokat Stein Kimsås-Otterbech, til Sør-Trøndelag tingrett. Avisa skriv at Ingebrigtsen kan krevje opp mot ti millionar kroner. Det inkluderer tapt inntekt av grunnlønn ut 2020, men òg bonus han ville tent for RBKs serie- og cupgull i 2019. Det inkluderer også kompensasjon for tort og svie.

Rosenborg på si side meiner dei ikkje skal betale ei krone meir.

- Under ingen omstende er det rimeleg å tilkjenne erstatning utover det beløpet Ingebrigtsen allereie har fått utbetalt frå RBK, skriv klubben i sluttinnlegget sitt.

VG skriv at Hoftun har fått etterlønn på 1.050.000, men at kravet hans til RBK skal vere på 2.750.000 millionar kroner.

(©NPK)

Erik Hoftun (til venstre) og Kåre Ingebrigtsen mista jobbane i RBK i juli. Dei meiner måten det skjedde på var ugyldig.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...