Møre

Møre

Volda Næringsforum vil ha forslag:

Kven vert Volda si heldigaste mor

Volda Næringsforum er klar til å kåre Volda si heldigaste mor. No ventar dei på forslag om kven som skal bli den heldige. Med seg på fotoet fekk dei (morsdags?) kundar frå Fosnavåg som var innom Janus då fotoet vart tatt.

Søndag er det morsdag. Dermed inviterer Volda Næringsforum til å sende inn forslag på kven som skal bli Volda si heldigaste mor.

Møre
Møre

Publisert:

Sidan 2006 har butikkane i Volda, Handelsgruppa i Volda Næringsforum, gjort stas på mor i høve morsdag.

- No er det altså 13. året vi gjennomfører dette. Ingen skal seie at ikkje gjevargleda mellom butikkane i Volda er stor, og i år er det Westre, Janus Volda, Intersport, EuroSko Skoolsen, Skin Tonic, Møre Konfeksjon, AH Vasbotn, Nordli, Aarflots Blomster, Cubus og Pale Frisører som skal levere ein variert gåvepakke til den heldige. Her er det snakk om ein gåvepakke på tusenvis av kroner. Og ei real fornying, frå topp til tå, av ei heldig mor, seier dei handlande frå Volda Næringsforum.

Ingen er som mor

Morsdag er den 10. februar og rett etter er det Valentines Day, så her er det mykje som skal markerast på ein gong. Dei handlande vel likevel å heidre mor denne gongen, for alle veit vel at «ingen er som mor».

- Valentines Day, Alle hjarters dag eller kjærleiksdagen, er kvart år den 14. februar og har lange tradisjonar i utlandet. Dei siste åra har dagen kome for fullt også her i Noreg. Særleg ungdomen synest det er stas å vere hjartevenn med kvarandre. I denne kalde tida er det godt med litt hjartevarm merksemd frå dei du sett mest pris på! seier gruppa.

Spanande vårnytt

– Butikkane er no fulle av spennande vårnytt. Nye lekre fargar viser veg mot ei lysare tid og vår – så det høver godt at Voldas Heldigaste Mor vil få full fornying. Ja, det vert ein retteleg ”Draumedag” veka etter morsdag! Volda Handelsforening ynskjer at alle melder på ”si mor”. Påmeldingsskjema finn ein i dei fleste butikkane i Volda. Desse må ein levere i butikkane innan laurdag 9. februar for at «mora» skal vere med i trekninga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...