Ledig stilling publisert: 07.07.2021 kl 11:19

Arbeidsstad:

Volda

Kontaktperson:

Lars Fjærvold
Tlf:
Tittel: Driftsleiar vatn og avløp

Om stillinga
Heltid
Offentlig
1 stilling

Søknadsfrist

08.08.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Driftsingeniør vatn og avløp

Vatn og avløp i Volda kommune er i rivande utvikling, det same gjeld kommunen generelt. Auka utbygging og nybygging fører til auka belastning på det aldrande leidningsnettet. Samtidig står avdelinga ovanfor ei stor jobb med å digitalisere og effektivisere dei tenestene og arbeidsoppgavene vi utfører og leverer.

Auka nedbørsmengder legg press på avløps- og overvassnettet til kommunen og vi må få kartlagt restkapasitet og sjå på nye metodar for å gjennomføre utskifting, samt metodar for å prioritere å skifte ut dei strekka med røyr som gir størst utbytte per investert krone.

Stillinga får ei viktig oppgåve med å drive framover utviklingsarbeidet på avdelinga, saman med sakshandsaming og tilsynsarbeid på våre vatn og avløpsanlegg.

Stillinga er ei administrativ stilling og vil inngå som ein del av ingeniørteamet på vatn og avløp.

Arbeidsoppgåver

Dette er ein ny stilling i avdelinga og arbeidstakar må i samråd med avdelingsleiar utvikle stillinga over tid. Så punkta nedanfor er ikkje ei uttømmande liste, men vil være oppgåver ein må ta stilling til.

 • Handsame sanitærabonnementssøknadar
 • Arbeide med å digitalisere og automatisere søknadsprosessar og fagsystem i samarbeid med våre tenesteleverandørar. Du treng her ikkje å kunne noko om digitalisering, men vil bidra med fagkompetansen inn i prosjekta.
 • Leie utredningsprosjekt for restkapasitet og tiltaksplan for overvass- og avløpsnettet
 • Ha ansvar for demningane i inntaksmagasinet. Kommunen har i dag innleigd VTA, men du vil få ansvar for å være kontaktperson for tenesta.
 • Gjennomføre mindre investeringsprosjekt i samråd med driftsavdelinga.
 • Arbeid med hovudplan vatn og avløp.
 • Arbeide inn mot driftsasistansen i Møre og Romsdal på utviklingsprosjekt.
 • Leie implementering av smarte vassmålarar i heile kommunen.
 • Ha kontakt med publikum for rettleiing i sakar knytt til vatn og avløpsverksemda.

Du må være villig til å ta prosjektleiarutdanning og ADK-1 kurs. Dette vil skje igjennom jobben og med dei andre på avdelinga.

Kvalifikasjonar

 • Ingeniør/Sivilingeniør med 5 års relevant erfaring. Lang erfaring innan fagfeltet kan veie opp for manglande utdanning.
 • Førarkort kl. B
 • Gode skrive og taleferdigheiter. Kommunen nyttar nynorsk som skriftsspråk.

Personlege eigenskapar

 • I stillinga vil du måtte forholde deg innbyggarar, entreprenørar, politikarar, eigne driftsoperatørar og andre aktøra som treng vatn og avløp i sin verksemd. Det er derfor viktig at du har gode kommunikasjonsferdigheiter og har gode samarbeidsegenskapar.
 • Du må ha eit ynskje om å utvikle arbeidsplassen din til ein betre arbeidsplass og sjølv være villig til å ta tak i det, med støtte frå leiar.
 • Du må være innovativ og ha evnen til å tenke utanfor "boksen". Mange av løysingane vi er på jakt etter eksistera ikkje i dag, og du vil få moglegheita til å være med på å utvikle dei.

Vi tilbyr

 • Eit godt arbeidsmiljø med stor takhøgde for å spørre kvarandre om hjelp.
 • Spennande arbeidsoppgåver og moglegheit til å påvirke din eigen arbeidskvardag.
 • Gode moglegheiter for kursing, både internt og eksternt.
 • Flexitid i samsvar med gjeldande arbeidstidsordning.
 • Sommartid frå 15. mai til 15. september
Volda kommune

Stormyra 2
6100 Volda

Tlf: 70 05 87 00
Hjemmeside
E-post: postmottak@volda.kommune.no

I folketal er Volda kommune den nest største på søre Sunnmøre, og den sjette største kommunen i Møre og Romsdal. Kommunen ligg strategisk til, midt i kryssinga mellom både fylker og regionar. I overkant av 10.000 personar bor i kommunen, med kort veg til både ruvande fjell og djupblåe fjordar og vatn. Med kort veg til både Sunnmørsalpane og turløyper manglar det ikkje på naturopplevingar - for heile familien.

I Volda er det både høgskule og sjukehus, som gjer at tettstaden har eit stort mangfald av menneske frå heile landet. Både student- og kulturlivet lever godt i kommunen, med tradisjonsrike festivalar gjennom kalenderåret og mange lag og organisasjonar å engasjere seg i.

I kommuneorganisasjonen er det om lag 1.000 engasjerte tilsette som kvar dag gjer ein viktig jobb for innbyggjarane. Om også du ønsker ein meiningsfylt og spanande arbeidskvardag oppmodar vi deg til å søke på stillingar som kommunen lyser ut.

Ta gjerne ein tur innom Volda kommune si heimeside for å bli betre kjent med oss!

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...