Ledig stilling publisert: 06.09.2021 kl 10:42

Arbeidsstad:

Kontaktperson:

Knut Endre Heltne
Tlf: 915 98 575
Tittel: Daglig leder

Om stillinga
Heltid
Privat
1 stilling

Søknadsfrist

30.09.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Driftsleder

Salmon Evolution skal bygge et av Nord-Europas største landbaserte anlegg for lakseoppdrett. Kraft Laks skal levere smolt til Salmon Evolution fra sitt smoltanlegg i Dalsfjorden i Volda kommune. Salmon Evolution og Kraft Laks har identifisert betydelige synergier for videre vekst og økt produksjon. Kraft Laks forventes å kunne dekke Salmon Evolution sitt smoltbehov for de to første byggetrinnene.

I den forbindelse ønsker vi nå å styrke driftsteamet med en dyktig Driftsleder til å lede produksjonen samt bidra med å videreutvikle og optimalisere driften på anlegget.

Stillingen rapporterer til Daglig leder i Kraft Laks.

Ønskelige kvalifikasjoner:

•Fagbrev eller høyere utdanning innen biologi og akvakultur
•Ledererfaring en fordel
•Erfaring fra landbasert akvakultur-produksjon et krav
•Erfaring fra produksjon av settefisk av laks/ørret en fordel
•Beherske norsk skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:

•Selvstendig, systematisk og løsningsorientert
•Gode samarbeidsevner og lederegenskaper
•Omgjengelig, inspirerende og målrettet
•Evne til å organisere, prioritere og delegere
•Kommuniserer godt på norsk og engelsk

Arbeidssted for stillingen vil være Dalsbygda i Volda kommune. Anlegget ligger ca. 30 minutter fra skolebygda Volda, som med sine 10,700 innbyggere og 4600 studenter har dette blitt et av største tettstedene i Møre og Romsdal med eget sykehus, gode kulturtilbud og butikker. Ørsta er det nærmeste nærliggende tettstedet og har tilsvarende innbyggertall, og sammen har de totalt ca. 20,000 innbyggere. Regionen har vakker natur og landskapet er omringet av alpine former med ville, forrevne topper på 1000-1500 moh. Høgskolen i Volda er blant de største utdanningsinstitusjonene mellom Bergen og Trondheim.

For mer informasjon om selskapet og stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Daglig leder i Kraft Laks Knut Endre Heltne (mob: +47 915 98 575, mail: knut.endre.heltne@salmone.no), Production Manager Skjalg Pedersen (mob: +47 911 23 145, mail: skjalg.pedersen@salmone.no) eller Manager People & Organization i Salmon Evolution Vidar Aslaksen Skjørli (mob: +47 415 77 421, mail: vidar.skjorli@salmone.no).

Kraft Laks AS

Dalsfjordvegen 2805
6120 Folkestad

Tlf: 970 15 400
E-post: post@kraftlaks.no

Kraft Laks AS er et lokalt forankret oppdrettsselskap med lang fartstid i næringen. Selskapet driver med oppdrett av laksesmolt i Dalsbygda, Volda kommune. Anlegget har en historie helt tilbake til 1983, og har gjennomgått flere ombygginger og oppgraderinger på 1990- og 2000-tallet. Selskapet har en konsesjon for 5 millioner smolt årlig, produsert ved tradisjonell gjennomstrømming.

Kraft Laks AS ble oppkjøpt av Salmon Evolution ASA i august 2021, som nå eier 100% av aksjene. Salmon Evolution er en norsk landbasert lakseoppdretter og har sitt første produksjonsanlegg under bygging på Indre Harøy, i Hustadvika kommune. Anlegget vil ha en årlig produksjonskapasitet på 31,500 tonn HOG.

Selskapet har også inngått et joint venture med Dongwon Industries om å bygge og drifte et landbasert anlegg for lakseoppdrett i Sør-Korea, med en årlig produksjonskapasitet på 16,800 tonn.

Salmon Evolution ASA er listet på Oslo Børs under ticker SALME.

Arbeidsområder:

Hovedoppgaver:
•Ansvar for produksjon, herunder produksjonsplanlegging og drift
•Planlegge, koordinere, organisere og lede personell og driftsoperasjoner
•Motivere medarbeidere mot felles mål og en optimal produksjon
•Sikre at rutiner og arbeidsoppgaver gjennomføres i henhold til interne prosedyrer og i tråd med selskapets kvalitet- og HMS-system
•Sørge for optimal utnyttelse av produksjonskapasiteten
•Delta i selskapets vaktordning ved behov

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...