Ledig stilling

Butikksjef

Publisert: 06.03.2019 kl 11:56

Marked er Coop sin nærbutikkjede og består av mindre einingar der både butikksjef og medarbeidarar utfører dei fleste arbeidsoppgåver i heile butikken. Marked Lauvstad er ein veldriven nærbutikk med 376 kvm. salgsareal. Butikken har 4 tilsette, og omset for ca. kr. 13 mill. i året

Stilling utlyst av: Coop Marked Lauvstad

Postboks 264
6801
Førde
E-post: fredrik.iversen@coop.no
Søknadsskjema

Arbeidssted:

Lauvstad

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Kontaktperson:

Fredrik Iversen
Tlf: 970 03 590
Tittel: Driftssjef
Kontaktskjema

Arbeidsområder:

Stillinga: Som butikksjef har du ansvaret for den daglege drifta av butikken, som m.a. omfattar følgjande arbeidsoppgåver;

- budsjett- og resultatansvar
- vare- og fakturakontroll
- personalansvar
- oppfølging av sentralt kjedekonsept og marknadsføring
- salgs- og personalplanlegging

Butikksjefen skal arbeide for å nå dei mål som Coop Nordvest SA har på kort og lengre sikt. Vi legg vekt på evna til å stille krav til seg sjølv og dei øvrige medarbeidarane i butikken. Som butikksjef har du ansvar for å skape gode haldningar, samt bygge eit godt internt arbeidsmiljø.

Våre leiarar skal arbeide målretta og konstruktivt med fokus på salg, kostnader, personalleiing og lojalitet til konsept og sortiment.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte redaksjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...