Møre

Ledig stilling

Seniorkonsulent/rådgjevar økonomi ved Avdeling for kulturfag – st. nr. 52/2019

Publisert: 28.10.2019 kl 16:35

Høgskulen i Volda er høgskulen for humaniora og samfunnsvitskap i Møre og Romsdal. Vi er ein spennande kompetanseorganisasjon i vekst med om lag 4000 studentar og 350 tilsette. Vi gjev undervisning i ei rekkje fagområde, yrkesretta utdanningar og etter- og vidareutdanningar i nært samarbeid med samfunns- og næringsliv. Høgskulen i Volda driv mykje forsking og utviklingsarbeid og satsar på forskaropplæring og kompetanseoppbygging for dei tilsette i samarbeid med universitet i inn- og utland.

Stilling utlyst av: Høgskulen i Volda

Hjemmeside
E-post: postmottak@hivolda.no
Søknadsskjema

Arbeidssted:

Volda

Om stillingen

Fast
Heltid
Offentlig
1 stilling

Kontaktperson:

Synnøve Ekremsæter
Tlf: 70 07 52 61 /416 23 020
Kontaktskjema

Arbeidsområder:

Ved Høgskulen i Volda, Avdeling for kulturfag, er det ledig eit vikariat i 100% stilling som seniorkonsulent/rådgjevar innanfor økonomifeltet. Vikariatet er frå 1. mars 2020 til 31. mars 2021. Stillinga inngår i avdelingsadministrasjonen ved AKF og rapporterer til dekan.

Avdeling for kulturfag (AKF) samlar fagområda i fire seksjonar, Design, kunst og
handverk, Drama og teater, Idrett og friluftsliv og Musikk. Avdelinga tilbyr kulturfag og praktiske og estetiske fag på bachelornivå, grunnutdanning, fag- og vidareutdanning for lærarar og barnehagelærarar. Vi har om lag 550 studentar og 35 tilsette.


Kvalifikasjonar

Søkjar må ha relevant høgare utdanning innanfor økonomi/administrasjon, gjerne på masternivå. Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglande mastergrad. Det er ein fordel med relevant arbeidserfaring og kjennskap til universitets- og høgskulesektoren. Stillinga krev generelt gode IT-kunnskapar. God kjennskap til datasystema våre (Agresso, Basware, SAP), og Excel vil også vere ein fordel.

Vi søkjer ein person som er samarbeidsvillig, fleksibel, kreativ og initiativrik, og som kan bidra til å finne gode løysingar innanfor økonomifeltet. Ein må kunne arbeide både sjølvstendig og i team, og vere opptatt av å yte sørvis. Arbeidsoppgåvene vil kunne endre seg etter nærare avtale.

Søkjaren må ha gode norsk- og engelskkunnskapar, både skriftleg og munnleg. Administrasjonsspråket ved høgskulen er norsk. Personlege eigenskapar vert vektlagt.


Arbeidsoppgåver

Arbeidsoppgåver for stillinga vil blant anna vere rekneskap, budsjettering og budsjettoppfølging, periodisk rapportering, årsavslutning, fakturahandtering, reiserekningsadministrasjon og utarbeiding av kontrakter. I tillegg vil det vere oppgåver knytt til støtte- og rettleiingsfunksjon innanfor økonomiområdet for seksjonane ved AKF, samt utarbeiding av prognoser og framskrivingar. 20% av stillinga er lagt til administrasjon av avdelinga sin bidrags- og oppdragsfinansierte aktivitet (BOA) der kontakt med eksterne aktørar og utarbeiding av kontraktsdokument og budsjett er viktige arbeidsoppgåver. Arbeidsoppgåvene vil kunne endre seg etter nærare avtale.

Vi tilbyr

Eit spanande arbeidsmiljø med høve til fagleg og personleg utvikling og gode pensjonsordningar.

Løn etter kompetanse og kvalifikasjonar i statens lønsregulativ med normal årsløn i desse stillingskodene ved Høgskulen i Volda: seniorkonsulent 1363 frå kr 479 600 – 523 200 / rådgivar 1434 frå kr 479 600 – 611 000.


Generell informasjon

Den statlege arbeidsstyrken skal i størst mogleg grad spegle mangfaldet i folket. Høgskulen praktiserer moderat kjønnskvotering. Vi oppmodar alle kvalifiserte kandidatar til å søke, uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, hol i CV, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi gjer søkjarar som oppgir at dei har nedsett funksjonsevne eller hol i CV merksam på at denne opplysinga kan verte brukt til statistikkføremål knytt til regjeringa sin inkluderingsdugnad.

Tilsetjing skjer på dei vilkåra som følgjer av lov om offentlege tenestemenn, regulativ, reglement og instruksar som til ei kvar tid gjeld for stillinga, mellom anna lovfesta innskot i Statens pensjonskasse.

Aktuelle kandidatar vert innkalla til intervju. Søkjarar som vert kalla inn til intervju, må ta med originalar av vitnemål og attestar for å dokumentere dei elektronisk innsende vedlegga.

I samsvar med Offentleglovas § 25 kan søkjar be om å ikkje bli oppført på offentleg søkjarliste. Søkjarar som ønskjer å reservere seg, må under «søknad» hake av for «Er det grunnlag for å bli unntatt offentligheit, jfr. Offentlighetsloven» samt grunngi søknaden. Høgskulen kan likevel avgjere at namnet på søkjaren skal offentleggjerast. Søkjaren blir varsla dersom ønsket om unntak ikkje blir tatt til følge.

Kontakt

Opplysningar om stillinga kan ein få ved å kontakte Synnøve Ekremsæter, tlf. 70 07 52 61 /416 23 020, e-post: synnøve.ekremsaeter@hivolda.no, eller Gunn Marit Lid, tlf. 70 07 53 10 / 959 21 694,
e-post: gml@hivolda.no

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte redaksjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...