Møre

Ledig stilling

Leder - driftssentral

Publisert: 09.01.2020 kl 15:06

Stilling utlyst av: Mørenett

E-post: rune.kiperberg@morenett.no
Søknadsskjema

Mørenett skal bygge, utvikle og drifte en effektiv elektrifisering av regionen vår. Dette er et viktig samfunnsoppdrag. I tillegg til å sikre et mer og mer strømavhengig samfunn stabil og sikker strøm, er vi en sentral kraft i den grønne omstillingen. Driftssentralen i Mørenett overvåker og drifter kraftnettet på nordre og søre Sunnmøre, samt 50 små og store kraftverk i dette området.

Arbeidssted:

Ålesund

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Kontaktperson:

Peter W. Kirkebø
Tlf: 908 88 028
Tittel: Divisjonssjef

Arbeidsområder:

Vi har ledig fast stilling på heltid som leder for vår driftssentral. Oppmøtested Ålesund

Mørenett skal bygge, utvikle og drifte en effektiv elektrifisering av regionen vår. Dette er et viktig samfunnsoppdrag. I tillegg til å sikre et mer og mer strømavhengig samfunn stabil og sikker strøm, er vi en sentral kraft i den grønne omstillingen. Driftssentralen i Mørenett overvåker og drifter kraftnettet på nordre og søre Sunnmøre, samt 50 små og store kraftverk i dette området.
Beskrivelse

Vi søker etter en leder som vil være med i utviklingen av Mørenett, og være bidragsyter til fremtidens automatiske nett. Du har resultatansvar for seksjon driftssentral, og personalansvar for medarbeidere i 24/7 turnus.

Leder for driftssentralen har det overordnede ansvar for avanserte driftskontrollsystemer. Vi står midt i en satsing på ny teknologi til økt automatisering og intelligent nettstyring. Du vil være en viktig ressurs i denne utviklingen. Du får en sentral rolle i beredskap og kommunikasjon mot kunde. Driftssentralen leverer system- og driftstjenester for andre nett- og produksjonsselskap i regionen, og leder har resultatansvar for disse kundene.

Ønskede kvalifikasjoner
- Høyere relevant utdanning, primært innen elkraft
- Erfaring fra nettvirksomhet og beredskapsledelse
- Kunnskap om digitale løsninger
- Synlig og strategisk lederegenskaper med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi kan tilby
- Vi tilbyr en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter i et spennende selskap. Her vil du finne gode og kreative fagmiljø, og gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Stillingen har konkurransedyktig lønn med gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi er Mørenett, vi samler krafta!

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...