Møre

Ledig stilling publisert: 18.11.2020 kl 10:42

Arbeidsstad:

Ivar Aasen-gata 10, Ørsta

Kontaktperson:

Stein Atle Veland
Tlf: 93033656
Tittel: Direktør, NAV Møre og Romsdal

Om stillinga
Heltid
Privat
Uspesifisert

Søknadsfrist

29.11.20

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Leiar NAV Ørsta - Volda

Ørsta kommune, Volda kommune og NAV Møre og Romsdal søkjer i fellesskap etter felles leiar
til NAV Ørsta/Volda.
Eininga har 33 kommunalt og statlig tilsette og yter tenester til innbyggjarane i begge kommunene. Eininga er lokalisert i nye og moderne lokale i Ørsta.
Leiaren må kunne representere eininga på ein tydeleg og god måte, og i tillegg vere ein pådrivar for å realisere NAV sitt mål om fleire i arbeid.
Kvalifikasjoner
-Minimum 3-årig relevant utdanning på bachelor nivå. Relevante fagretningar er t.d. sosialfagleg, leiar og organisasjonsfag, offentleg administrasjon
-Leiarerfaring frå NAV eller anna offentleg verksemnd
-Erfaring med omstillingsarbeid og organisasjonsutvikling
-God kunnskap om offentleg verksemd
-God kunnskap om NAV sitt samfunnsoppdrag
-Førerkort klasse B
Personlige egenskaper
-Du har evne til å motivere dine tilsette gjennom å skape eigarskap og engasjement.
-Du har evne til å ta sjølvstendig initiativ med fokus på oppdrag og oppgåveløysing
-Du er tydeleg og strukturert
-Du er nysgjerrig og undrande
-Du er inkluderande og har fokus på å jobbe systematisk for eit godt arbeidsmiljø for dei tilsette
-Du er empatisk og har gode kommunikasjonsferdigheiter
-Du har evne til å skape tillit i ein organisasjon
Vi tilbyr
-Spennande og meiningsfylte arbeidsoppgåver innan eit viktig samfunnsområde
-Aktive og engasjerte kollegaer
-Lønnsspenn kr. 682.000 - 768.500
-Tilsetjing på statlige vilkår
-God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse (frå løna blir det trekt 2 %)

NAV Ørsta/Volda

Tindebygget
Ivar Aasen-gata 10
6150 Ørsta

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid. Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver.

NAV er en inkluderende arbeidsplass som er preget av mangfold. Vi ønsker at alle kvalifiserte kandidater søker jobb hos oss. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. I lys av inkluderingsdugnaden oppfordrer vi personer med nedsatt funksjonsevne og/eller "hull i CV" om å søke jobb hos oss. De er en verdifull arbeidskraftressurs som NAV trenger. Søkere som tilkjennegir at de har nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, gjøres oppmerksom på at denne opplysningen kan bli brukt til statistikkformål ifm. regjeringens inkluderingsdugnad dersom vedkommende blir ansatt.

Vi gjør oppmerksom på at CV benyttes til utvidet søkerliste. Dersom du ønsker å unntas fra offentlig søkerliste må dette begrunnes. Se feltet for spesiell vurdering under utfylling av CV. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Du varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Arbeidsområder:

Å være leiar i NAV innebærer at du må setje arbeids-og velferdspolitikken ut i livet ved å skape resultat gjennom andre. Dette betyr at du må ha god forståing av lover og rammer i statlig forvaltning slik at dine tilsette gjennom di leiing omset politiske føringar til riktige tenester og ytingar for brukarane samtidig som dei ivaretek det statlege arbeidsgivaransvaret. Du skal som leiar i Arbeids-og velferdsetaten utøve god personalleiing. Arbeids-og velferdsetaten skal drive kunnskapsbasert leiing som ser, involverer, viser tillit og omsorg, delegerer og legg til rette for at medarbeidarane utvikler seg.

Arbeidsoppgaver
Faglig og administrativt ansvar ved eininga
Personal,-budsjett- og resultatansvar for oppgåvene som er lagt til NAV Ørsta-Volda
Syte for nært samarbeid og gode relasjonar med ulike aktørar som for eksempel helsetenester, næringsliv,
skule og lokalsamfunn
Kompetanseutvikling i eininga i samarbeid med NAV Møre og Romsdal og fylkesmannen i Møre og
Romsdal
Ivareta oppgåver for Arbeids- og velferdsetaten og kommunene sine oppgåver etter lov om Sosiale tenester i arbeids- og velferdsforvaltninga
Arbeids- og velferdsetaten og kommunane kan avtale at andre av kommunens tenester skal inngå i eininga
Rapportere til fylkesdirektøren i NAV Møre og Romsdal og kommunedirektøren i Ørsta (vertskommunen for NAV tenestene i dei to kommunene)

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...