Møre

Kvinne funnen død i Bergen - mann sikta for drap

Politiet i Bergen etterforskar eit drap etter at ei kvinne (66) vart funnen død i ei leilegheit i byen natt til torsdag. Ein mann i 40-åra er sikta for drapet.

Politiet i Bergen etterforskar eit drap etter at ei kvinne (66) vart funnen død i ei leilegheit i byen natt til torsdag. Ein mann i 40-åra er sikta for drapet.

Det er for tidleg for politiet å seie noko om relasjonen mellom dei to. Avlidne er norsk og mannen utanlandsk borgar, opplyser politiet.

Det var like etter klokka 2 natt til torsdag at politiet fekk melding via AMK om at ei kvinne var død i ei leilegheit i Bergen sentrum.

Politiet kom raskt til staden og arresterte ein mann. Arrestasjonen føregjekk ifølgje politiet utan dramatikk. Mannen er undersøkt av lege og sit torsdag i arresten på politihuset. Politiet vil få utnemnt forsvarar til mannen og ønsker å avhøyre han så snart som mogleg. Han er førebels sikta for drap.

Krimteknikarar undersøkjer leilegheita der kvinna vart funnen. Kvinna vil bli send til obduksjon. Pårørande er ikkje varsla, opplyser politiet.

Politiet opplyser at dei innleiingsvis vil etterforske breitt, men dei har ingen informasjon som tilseier at andre var til stades i leilegheita og involvert i døden til kvinna.

Politiet vil snart starte rundspørjing i huset der kvinna budde og vil drive krimtekniske undersøkingar i leilegheita torsdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...