Møre

Landslagssjefen føre Portugal-kampen: – Stor forskjell på to og null poeng

Landslagssjef Christian Berge er tydeleg på at det er himmelvid forskjell på siger og tap mot Portugal i handball-EM tysdag.

Tar Sander Sagosen og lagkameratane ein ny siger mot Portugal tysdag, går Noreg inn i hovudrunden med to poeng. Det kan vere det som til slutt sikrar Noreg plass i semifinalen.

– Det er stor forskjell på å gå vidare med null og to poeng. Det blir lettare å gå til semifinale viss vi får med oss desse poenga, sa landslagssjef Berge då han møtte pressa nokre timar før kampstart.

Han sleit då med stemma etter at ho på uforklarleg vis hadde forsvunne i løpet av natta. Tysdag ettermiddag var det rett nok brukbar lyd i Berge igjen.

Portugal-kampen er han godt førebudd til.

– Vi er klare for det. Vi skal gjere ein betre kamp enn vi gjorde mot Frankrike. Det handlar om å ta steg heile vegen, sa Berge – og la til:

– Eg trur vi har ein veldig bra plan på korleis vi skal løyse det. Samtidig har vi både ein plan A, B og C, kanskje til og med D, for å løyse dei ulike situasjonane.

Det er berre Noreg av dei heitaste EM-favorittane som har levert hittil i meisterskapen. Både Danmark og Sverige lever ytst farleg og kan fort vere EM-historie onsdag.

Berge vil ikkje forskotere noko trass i den gode norske starten.

– Det er langt att. Vi har nettopp starta. Vi tar eitt steg av gongen, så får vi sjå kva det endar med til slutt, sa han tysdag.

(©NPK)

Christian Berge ser fram til Portugal-kampen. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...