Møre

Lundby vann sjette rennet på rad

Maren Lundby held fram med å herje i verdscupen i hopp. Fredag klinka ho til med sin sjette siger på rad i slovenske Ljubno.

Lundby leidde med berre 0,8 poeng på Sara Takanashi før finaleomgangen, men Bøverbru-jenta viste styrke då ho som siste hoppar auka den leiinga mykje.

To hopp på 90,5 meter gav Lundby 268,9 poeng og ein klar siger. Takanashi enda 5,2 poeng bak etter eit hopp på 88,5 meter i finaleomgangen.

Tredjeplassen gjekk til heimehåpet Ursa Bogataj med 262,6 poeng.

Dei siste vekene har Lundby vunne i Zao i Japan, Rasnov i Romania (2), Hinzenbach i Austerrike (2) og no i Ljubno. Ho viser med andre ord knallform før VM i Seefeld startar om to veker.

Strøm teier

Anna Odine Strøm gjorde ein godkjent konkurranse i Ljubno med hopp på 84,5 og 86,5 meter. Det gav 244,8 poeng og ein tiandeplass.

Silje Opseth hadde ikkje ein like god dag, men kom seg til finaleomgangen med eit hopp på 84 meter i første omgangen. Holeværingen hoppa like langt i finaleomgangen, og til slutt vart det 22.-plass.

Ingebjørg Saglien Bråten landa på 77,5 meter og kom ikkje vidare til finaleomgangen.

(©NPK)

Slik har vi vorte vande til å sjå Maren Lundby dei siste vekene. Foto: Alex Nicodim / AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...