Møre

Tilbake til nettavisen

Ledig stilling

Journalist

Publisert: 26.06.2020 kl 13:33 - Sist endret: 26.06.2020 kl 13:35

På grunn av intern omrokkering er det ledig ei 100% stilling som journalist i Møre sin redaksjon. Arbeidstida vert dagleg frå kl. 08.30 til 16.30, men av og til må ein løyse oppgåver som er utanfor den oppsette arbeidstida.

Om dette er interessant, ta kontakt med redaktør/dagleg leiar Tore Aarflot, tlf. 995 22 999, tore@mre.no, eller Tonje Aarflot, tlf. 920 56 517 snarast.

Søknadsfrist: Til vi finn den rette personen.

Søknad vert å sende til: Aarflots Prenteverk AS, Storgt. 7, 6100 Volda.

Stilling utlyst av: Aarflots Prenteverk / Møre

Storgata 7
6100 Volda
Hjemmeside
E-post: tore@mre.no

Møre er den eldste lokalavisa på landsbygda i Noreg. Frå at vi starta opp med trykkjeri og avis i 1809/1810, har vi heile tida utvikla oss i takt med tida. Difor står Møre fram som ei moderne lokal-avis som brukar fleire plattformer, alt frå papir til digitale kanalar. For deg som vil søkje er det viktig å vite at vi har eit hektisk, men svært triveleg arbeidsmiljø.

Arbeidssted:

Volda

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Kontaktperson:

Tore Aarflot
Tlf: 99522999
Tittel: Redaktør / Dagleg leiar

Arbeidsområder:

Vi ønskjer ein person som:

  • Har stå-på-humør.
  • Er kreativ og har gode idear til artiklar.
  • Prøver å halde seg orientert om små og store hendingar i lokalsamfunnet.
  • Skriv godt nynorsk.
  • Kan litt om fotografering og kan tenkje seg å lære meir.
  • Kan bruke Word.
  • Har sertifikat.
  • Er kjend i Volda og Ørsta.
  • Er samfunnsinteressert.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...