Møre

NRK: Bond-innspeling i Noreg i mars

Delar av innspelinga av den nye James Bond-filmen skal spelast inn i Noreg, nærmare bestemt Nittedal. Alt i slutten av mars kjem filmteamet, ifølgje NRK.

Kanalen har fått innsyn i dokument frå Nittedal kommune som stadfestar at innspelinga skal skje i Nittedal frå 25. mars til 2. april.

Den aktuelle veka blir det innført eit mellombels flyforbod i området på grunn av at innspelinga mellom anna involverer helikopter som skal fly lågt i høg fart.

Rykta om ei norsk Bond-innspeling byrja å svirre førre månad etter at det vart kjent at det var snikra ei stor hytte på isen i myrkanten ved Langvann i Hakadal. Kort tid etter vart det stadfesta gjennom dokument frå kommunen at det skal spelast inn film ved den nybygde hytta.

«Bond 25» med Daniel Craig i hovudrolla får 47 millionar kroner i insentivtilskot for å legge innspelinga til Noreg. Filmen skal ifølgje filmnettstaden IMDB ha premiere i februar 2020 og er den 25. i rekka om Agent 007.

Det er førebels ikkje kjent om Craig er involvert i scenene som skal spelast inn i Noreg.

(©NPK)

Den 51 år gamle Daniel Craig skulle eigentleg ikkje spele rolla som James Bond meir etter den førre filmen, «Spectre». Men i fjor vart det kjent at den kommande Bond-filmen, som førebels berre har arbeidstittelen «Bond 25», blir den femte og siste om den ikoniske agenten for hans del. Foto: Claudio Bresciani / NTB scanpix

Ved Langvann i Nordmarka, på grensa mellom Oslo og Nittedal, er det reist eit hus som truleg skal nyttast i innspelinga av den nye James Bond-filmen. Her frå byggearbeidet i februar. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...