Møre

Møre

Hornindal Skisenter:

Aksjeutviding og ny trakkemaskin

Hornindal Skisenter melder om godt skiføre i løypene. Dei tok i bruk den nye trakkemaskina i førre veke. Foto: Hornindal Skisenter

Hornindal Skisenter har kjøpt ny trakkemaskin, og generalforsamlinga har vedteke ei utviding av aksjekapitalen. – Kapitalutvidinga skal vere med på å betale for trakkemaskina, seier styreleiar Randi Langlo.

Møre
Møre

Publisert:

Skisesongen i Hornindal er i full gang, og ein trufast slitar har gått av med pensjon: trakkemaskina ved skisenteret.

– Den gamle var no svært sliten, så det er stas at vi har fått ein ny på plass, seier styreleiar i Hornindal Skisenter, Randi Langlo.

Inviterer til aksjeteikning

Trakkemaskina har skisenteret kjøpt utan låneopptak, og generalforsamlinga i skisenteret har vedteke å utvide aksjekapitalen. Dette skal betale for trakkemaskina.

– Vi sender ut invitasjon til å teikne aksjar til alle privatpersonar og bedrifter i Hornindal, seier Langlo.

– Er det mogleg for voldingar å eige eit lite stykke skiløype i Hornindal?

– Det er ope for alle å teikne, også voldingar, ler Langlo, og held fram:

– Vi legg ut informasjon på skisenteret si nettside, så interesserte kan lese meir der.

Sponsa løyper

I tillegg til ei utviding av aksjekapitalen ser skisenteret på andre, meir kreative måtar å få inn midlar til skisenteret.

– Vi ser etter småsponsorar til trakkemaskina, seier Langlo. Det vil seie at bedrifter som vil støtte skisenteret med ein mindre sum får namnet sitt på skilt som markerer løypene.

Langlo fortel at det er gode forhold ved skisenteret i Hornindal, og at dei held ope to dagar i veka for kveldskøyring, i tillegg til at dei held ope i helgane.

– Over nyttår held vi også ope på dagtid, då vi har fått mange førespurnadar frå skular om skidagar og liknande. Vi heldt løypene opne på dagtid i fjor, og hadde positive erfaringar med det, seier ho.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...