Møre

Møre

Bilmesse i Mørehallen

I Mørehallen vil det første laurdag etter påske vere duka for ny bilmesse! Heile 25 forhandlarar er påmelde til årets store «happening» i Volda. Kanskje vert det også ei nylansering her på messa, kan arrangørane røpe. Her f.v. Jan Erik Leira, Asmund Høydal og Eivind Dahl. (Med i arrangør-komiteen, men ikkje til stades; Jon Ove Høydal og Bernt Humberset)

Også i år smell dei til med bilmesse i Volda. Laurdag 27. april vert Mørehallen fylt til randa med flunkande nye bilar, samt aktivitetar for heile familien. – Vi vonar messa i år vil verte minst like kjekk som sist, seier arrangørane i komiteen, og påstår at finvêret allereie er bestilt!

Møre
Møre

Publisert:

VTI Fotball står føre bilmessa, og kan skilte med ei rekkje velvillige utstillarar, som slett ikkje nølte med å melde seg på då invitasjonen gjekk ut.

Gode messetilbod
– Vi er på det næraste utselde. Minst 25 utstillarar vil stå klare, mange av dei med sine flunkande nye glis av ulike bilmerke, til å ta imot publikum. Aller ivrigast å melde seg på var dei lokale forhandlarane som ikkje kunne delta i fjor på grunn av andre arrangement som gjekk parallelt. Dei vert garantert med denne gongen, slår arrangørane fast. Forhandlarane vil denne dagen ha gode tilbod til kundane, her kan ein verkeleg gjere eit varp dersom ny bil står på ønskelista til våren!

Overveldande respons
– I fjor anslo vi at 3.500-4.000 personar var innom bilmessa i løpet av dagen. Dette var fyrste året vi arrangerte, og responsen var overveldande! Vi fekk svært gode tilbakemeldingar, både frå utstillarar og publikum. I år håper vi på endå fleire besøkjande, kan ein av arrangørane, Eivind Dahl seie. Utstillarar heilt frå Bergen vil vere å finne i messehallen, i tillegg til frå Volda, Ørsta, Ålesund, Ulstein og Stryn.
– Vi såg i fjor at publikum kom frå alle kantar av regionen, og såg ut til å trivast svært godt! Kanskje får vi også ei nylansering under messa i år? seier dei, og fortel utan å røpe for mykje om ei heilt spesiell avduking som vil gå føre seg. Her gjeld det å følgje med vidare!

Miks av aktivitetar

– Vi ser føre oss at bilmesse i Volda vert ein årleg tradisjon. Ein miks av aktivitetar for små og store, servering, og ikkje minst promotering av nye freistande køyretøy frå mange ulike forhandlarar, er tanken. Med den supre Stadionparken lett tilgjengeleg, vert dette full klaff, melder arrangørane. – Her kan borna leike seg medan foreldra kikar på bilar, alle kan kjøpe seg mat og drikke og delta i lotteri, hinderløype og anna aktivitet. Også hoppeslott for borna vil sjølvsagt vere på plass!

NAF, trialkøyring og veterankøyretøy
NAF sin «Veltepetter» og paviljong med informasjon om trafikktryggleik, der publikum får teste ut diverse faresituasjonar i trafikken er med, og Volda & Ørsta Trialklubb står for underhaldning på uteområdet.
– Nytt av året er at Rutebilhistorisk foreining kjem med lastebil og buss frå Mørebil – eit nostalgisk innslag mellom dei nyaste perlene av køyretøy!, opplyser arrangørane.
– Sett av dagen til ei forrykande messe i Mørehallen 27. april, er oppmodinga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...