Møre

Møre

Oppmodar til parkering på Steinrøysa

Ein tipsar seier til Møre at mange ved Volda vidaregåande parkerer ved Høgskulen.
– Vi oppmodar om parkering på Steinrøysa kvart år, seier rektor Trond Hjelseth ved Volda vidaregåande skule. Foto: Torger Havåg

Rektor ved Volda vidaregåande skule, Trond Hjelseth, seier dei kvart år oppmodar sine elevar og tilsette til å parkere på Steinrøysa, aust for skulen. – Men vi kan sjølvsagt ikkje kontrollere dette, seier han.

Møre
Møre

Publisert:

Etter oppslaget om parkering i førre veke fekk Møre eit tips frå ein anonym innringar.

– Eg har observert mange tilsette og elevar ved Volda vidaregåande som parkerer på Høgskulen sitt område, og i gatene kringom. Dette fører igjen til at dei tilsette og studentane ved Høgskulen må parkere andre stadar, til dømes i Fjellvegen. Eg er klar over at Høgskulen sine plassar ikkje er merka spesifikt for dei som er tilknytt her, men det må likevel vere mykje betre om dei tilknytte til vidaregåande parkerer på grusplassen på Steinrøysa. Er det ikkje mogeleg å oppmode om dette frå leiinga si side? spør innringaren.

Oppmodar kvart år
Rektor ved Volda VGS, Trond Hjelseth, seier at dette er ynskjeleg for Volda VGS også.

– Kvart år oppmodar vi våre elevar og tilsette om å parkere på Steinrøysa. Seinast i dag såg eg der var plass, så det er absolutt ynskjeleg. Likevel kan vi ikkje kontrollere kvar folk parkerer, og det er vanskeleg å gjere noko meir ut over dette. Om Høgskulen ynskjer det, kan det vere aktuelt å presisere dette på nytt, men då må vi få vite ordlyden i det. Vi vil sjølvsagt all villparkering til livs, men vi kan ikkje bestemme om folk parkerer på Høgskulen, Kiwi eller på Steinrøysa, seier Hjelseth.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...