Møre

Møre

For Velle skule er:

Utstillingsplassen det beste alternativet

Velle skule har vorte invitert til å uttale seg om Hall-saka. Dei har kome fram til at det mest aktuelle alternativet for plassering er Utstillingsplassen.

Møre
Møre

Publisert:

Velle skule vart nyleg invitert til å uttale seg og hall-saka i Ørsta, då primært om lokaliseringa.
- Det er greitt å få denne invitasjonen, men han burde vel ha kome for fleire år sidan. Skulen er meint som ein brukar på dagtid. Foreldra (FAU) representerer sentrale brukargrupper på ettermiddag – kveldstid, skriv Velle skule til Ørsta kommune.

Vil ha hallen på Utstillingsplassen
Av dei to alternativa av plassering, utstillingsplassen eller Mosflata, ser Velle skule at det beste alternativet for dei er utstillingsplassen.
- Gåavstanden vert monaleg kortare med dette alternativet. Dette gjer at vi kjem oss greitt til og frå ved bruk av friminutta åleine. Såleis slepp vi å bruke undervisningstid av timar før/etter besøk i hallen. Ved ei framtidig bygging på grusbana, opnar det seg ei spanande løysing med parkeringsplass like aust for yrkesskulebygga og Holmegata. Dette vil kunne by på løysingar som vil redusere trykket mot Velle skule sin parkeringsplass som også vert nytta av Kiwi-hallen, skriv dei.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...