Okparaebo og Rønningen langt unna EM-semifinale på 200 meter

Ezinne Okparaebo og Helene Rønningen var ikkje i nærleiken av å ta seg vidare til EM-semifinalane på 200 meter i Berlin fredag.

Okparaebo var i klar leiing i svingen i sitt heat, men har slite med å halde løpa ut denne sesongen, og vart passert av fem jenter på oppløpet. Tiden var også langt bak hennar årsbeste på 23,38. Sjetteplass og 23,84 var ikkje godt nok til å ta seg vidare.

- Det er langt. Eg kom her og tenkte å gjere mitt beste. 200 meter var ein bonusdistanse for meg. Det var gøy å utfordre meg på det, sa Okparaebo til NRK.

30-åringen rauk ut i EM-semifinalane på 100 meter og meisterskapen er over for hennar del.

Rønningen har hatt ei EM-oppkøyring prega av skadar og verka prega av det i løpet fredag. Ungjenta vart sist i sitt heat med 23,96.

- Det er heilt greitt. Det var eit ok løp. Eg gjorde mitt beste, sa Rønningen til NRK etter at meisterskapen var unnagjort.

Tidlegare under EM rauk ho ut i kvalifiseringa på 100 meter.

Semifinalane på 200 meter går fredag kveld.

(©NPK)

Ezinne Okparaebo (Norna-Salhus IL) under kvalifiseringa på 200 meter i friidretts-EM på Olympiastadion i Berlin fredag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Helene Rønningen (IL Tyrving) under 200-meterkvalifiseringa for kvinner på Olympiastadion i Berlin fredag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...