Møre

Premier League-klubbar lovar virusheltar gratisbillettar og opnar stadion

Premier League-klubben Brighton håpar å ha sett i gang ein klubbstafett når dei no gir 1000 kampbillettar til helsearbeidarar som kjempar mot koronaviruset.

Den engelske fotballklubben opplyser at dei tenkjer å dele ut 1000 gratisbillettar til helsepersonell som nett no er involvert i arbeidet rundt viruskrisa.

Brighton oppmodar òg andre kollegaer i Premier League og nabolanda Skottland og Nord-Irland til å gjere det same når kampaktiviteten blir teken opp att.

– Vi jobbar med mange ting retta mot ulike delar av samfunnet, og eg håpar dette berre er starten, seier Brighton-direktør Paul Barber.

– Vi er fullt klare over at fotball er det siste folket tenkjer på no, men føler dette er ein liten måte å vise takksemda vår til helsearbeidarane som kjempar denne kampen på vegner av oss alle. Vi vil gi dei noko å sjå fram til, legg han til.

Barber håpar stafettpinnen no går vidare og oppmoda direkte Premier League-kollega Bournemouth til å ta utfordringa.

Det gjekk ikkje lenge før Bournemouth-styreleiar Jeff Mostyn var klar med sine 1000 billettar til same sak.

Ein annan Premier League-klubb, Watford, har tilbode eit sjukehus i nærleiken å nytte fasilitetane i heimearenaen til klubben i virusarbeidet. Også det initiativet vart teke svært godt imot.

Frå tidlegare er det òg kjent at Chelsea har opna dørene til eitt av hotella som ligg som ein del av stadionanlegget til klubben. Der blir det tilbode overnatting til helsearbeidarar.

Fotballen i England er nett no stansa fram til 30. april. Kva som skjer etter det, er uvisst.

(©NPK)

Brighton bidreg i viruskampen. Foto: Gareth Fuller/PA via AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...