Møre

Riiber kuttar i konkurranseprogrammet

Sigersmaskinen Jarl Magnus Riiber (21) prioriterer trening og går berre eitt av tre renn i kombinertverdscupen i Val di Fiemme til helga.

Sigersmaskinen Jarl Magnus Riiber (21) prioriterer trening og går berre eitt av tre renn i kombinertverdscupen i Val di Fiemme til helga.

Riiber er ein av åtte utøvarar som blir sendt til Italia.

Der er det individuelle renn fredag og søndag og lagsprint laurdag. Laga til lagsprinten blir først tatt ut etter rennet på fredag.

- Jarl er inne i ein periode der målsettinga er å prestere i verdscupen i fleire renn, men òg å finne toppforma mot VM i Seefeld. Derfor står han over renna laurdagen og søndag. Målsettinga er at vi igjen skal vere med å prege renna. Jarl Magnus har seks sigrar, mens Jørgen har éin siger i sesongen. Aldri tidlegare har vi gjort det betre i verdscupen, seier sportssjef Ivar Stuan.

Riiber har vore på samling i den kommande VM-byen Seefeld etter dei siste rennene i Otepää. Han reiser tilbake dit for å førebu seg til trippelen i Frankrike om éi veke.

Jørgen Graabak, Espen Andersen og Jan Schmid er alle tilbake i verdscupen etter ei veke lang samling i Seefeld.

Desse stiller for Noreg i dei tre konkurransane til helga: Espen Bjørnstad (Byaasen Skiklub), Espen Andersen (Lommedalen), Jørgen Graabak (Byåsen), Jan Schmid (Sjetne), Jens Lurås Oftebro (Jardar), Einar Lurås Oftebro (Jardar), Jarl Magnus Riiber (Heming), Magnus Krog (Høydalsmo).

(©NPK)

Jarl Magnus Riiber får ei amputert konkurransehelg i Italia til helga. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...