Møre

Skadetrøbbel i hoppleiren, også Stjernen til legeundersøking

Halvanna veke før VM i Seefeld har både Andreas Stjernen og Daniel-André Tande skadebekymringar. Begge reiste måndag heim frå Lahti for å ta røntgenbilde.

Tande har knesmerter etter å ha falle på trening i Lahti fredag, mens Stjernen fekk eit ublidt møte med bakken i prøveomgangen før lagkonkurransen laurdag.

Måndag halta dei begge rundt på flyplassen i Helsingfors på veg heim til Noreg.

Landslagstrenar Alexander Stöckl bekrefta allereie søndag overfor NTB at Tande skal på MR tysdag, og måndag røpte Stjernen at også han reiser rett heim for å få teke røntgenbilde.

- Eg er jo forslått og føler meg ikkje heilt maks i kroppen, men forhåpentlegvis går det bra, sa han til NTB.

- Det er hofta som er verst. Eg slit med å løfte foten, men forhåpentlegvis er det berre at eg er forslått. Vi får håpe musklane blir vekte igjen ganske snart, la Sprova-hopparen til.

Håpar på VM-plass

Det er langt frå sikkert at Stjernen og Tande kan hoppe verdscuprenna i tyske Willingen kommande helg.

- Det hadde sjølvsagt vore det beste, men viss eg ikkje kjem meg dit og likevel blir teken ut til VM, er det berre å få hoppa i Trondheim, sa Stjernen.

Den norske VM-troppen i hopp er inntil vidare ikkje teken ut, men veteranen er trygg på at han har lagt inn ein god søknad om plass.

- Eg har ikkje høyrt noko, men eg føler meg ganske trygg, sa 30-åringen måndag.

Den første VM-konkurransen i Seefeld går neste fredag. Då er det kvalifisering til rennet i den store bakken.

(©NPK)

Andreas Stjernen slit før VM. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...