Møre

Skåringsshow av Røsberg Jacobsen, kom tilbake etter rufsete start

Marit Røsberg Jacobsen sprang inn mål på mål i VM-kampen mot Slovenia måndag. Det vart Hawaii-handball og norsk 36–20-siger.

– Ein kan ikkje klage. Eg synest det starta litt rufsete, men vi held oss til den planen vi hadde sett oss. Det viser at det fungerer, og det er veldig herleg, seier Røsberg Jacobsen til NTB.

Ho skåra åtte gonger, og det er tangering av målrekorden hennar frå landskampar. Førre gong ho kom opp i så mange skåringar for Noreg, var mot Ukraina for vel to år sidan.

Måndag fekk Røsberg Jacobsen gjennombrotet sitt i meisterskap.

– Mot slutten gir dei (Slovenia) litt opp. Som kantspelar å få springe inn nokre mål der, det er ikkje feil. Det er morosamt å få vist litt av det ein kan.

Røsberg Jacobsen har ein sterk haust bak seg i Esbjerg, og i den danske klubben blir det jobba mot å få på plass eit lag som kan komme seg til Champions League-sluttspelet (dei fire beste laga) innan eit par sesongar.

Slovenia leidde med tre mål godt inn i 1.-omgangen.

– Alt det vi har førebudd oss på, kom mot oss i dag. Vi trong berre litt tid før vi fann løysingar på korleis vi skulle løyse det, seier Røsberg Jacobsen.

(©NPK)

Marit Røsberg Jacobsen jublar under VM-kampen i handball mellom Slovenia og Noreg i Aqua Dome Kumamoto. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...