Skrekktakling overskygde nytt tap for Liverpool

Liverpool gjekk på det andre strake tapet sitt i sommar då dei rauk 1-2 mot Sevilla i Boston. Men samtaleemnet var nedsparkinga av 18-åringen Yasser Larouci

Under ekstrem hete på Fenway Park i Boston gjekk det ein kule varmt mellom Liverpool og den spanske motstandaren Sevilla.

Etter 73. minutt small det skikkeleg då Sevilla-spelar Joris Gnagnon regelrett sparka ned Yasser Larouci. Taklinga var i knehøgde og vart påskjønt med direkte raudt kort.

- Det er mykje enklare å skape overskrifter tidleg i sesongen ved å seie kva eg synest om situasjonen, sa Klopp på pressekonferansen ifølgje AFP, utan å ønske å gå i meir i detaljar etter å ha mant til ro gjennom heile kampen i hetebølgen.

- Sjølvsagt må vi vente litt for å sjå kor alvorleg skaden er. Eg er ikkje 100 prosent sikker, men det virket som vi hadde flaks då eg raskt snakka med legen. Men vi får sjå, avrunda Klopp.

Før den famøse taklinga hadde begge lag teikna seg for ei scoring kvar. For Sevilla var det Nolito som upresset kunne setje inn 1-0 i det 37.-minutt. Divock Origi utlikna minuttet før pause då han dukka opp på bakre stolpe etter ein corner.

Eitt minutt før slutt, og med ti mann, sat vinnarmålet for spanjolane då dei kontra og Alejandro Pozo runda keeper Mignolet. Dermed vann Sevilla kampen 2-1.

Liverpool held fram oppkøyringa til ny sesong mot portugisiske Sporting torsdag, ein kamp som blir spelt på Yankee Stadium i New York. Deretter ventar Napoli og Lyon, før Manchester City er motstandar i Community Shield 4. august.