Møre

Solskjær kåra til månadens manager

Ole Gunnar Solskjær fekk fredag prisen som månadens manager i Premier League i januar.

Det er ifølgje lokalavisa Manchester Evening News første gong sidan oktober 2012 at ein Manchester United-manager får prisen. Då gjekk prisen til legendariske Alex Ferguson.

Solskjær leidde United til fem strake sigrar, to av dei mot Tottenham og Arsenal, og dessutan éin uavgjort i førre månad.

- Det betyr at vi har vore månadens lag, både støtteapparatet og spelarane, så vi har gjort det bra. Vi ønsker å vinne kampar, vi vil oppover på tabellen, og dette er starten på det, seier Solskjær til Premier Leagues nettstad.

Burnley fekk med seg eitt poeng frå Old Trafford i den siste ligakampen i januar, og nettopp Burnley-manager Sean Dyche var truleg den heitaste utfordraren til Solskjær i kampen om prisen som månadens manager.

Burnley gjekk også gjennom månaden utan tap.

Utan tap

På pressekonferansen på fredag var Solskjær klar på at han uansett ikkje bruker mykje tid på å sjå seg tilbake.

- Laget har gjort ein kjempeprestasjon og fortener all mogleg ros. Det er dei som har utført dette. Eg ser likevel ikkje tilbake og er stolt av det eine eller det andre. Sånn har eg aldri vore. Eg har aldri sett meg ned og vore stolt før eit kapittel er avslutta, sa han.

United-manageren sa vidare at han sjeldan gir seg sjølv eit klapp på skuldra, men at han kanskje burde vore flinkare til nettopp det.

Laurdag skal Solskjær leie laget sitt borte mot Fulham i Premier League, før Paris Saint-Germain er motstandar i meisterligaen i neste veke.

Solskjær står med ni sigrar og éin uavgjort på dei ti første kampane som United-manager.

(©NPK)

Ole Gunnar Solskjær er månadens manager i Premier League. Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...