Møre

Vålerenga henta Shala

Vålerenga har styrkt stallen med midtbanemannen Herolind Shala (27) før den kommande eliteseriesesongen i fotball.

Vålerenga har styrkt stallen med midtbanemannen Herolind Shala (27) før den kommande eliteseriesesongen i fotball.

Den tidlegare Odd-spelaren var klubblaus etter å ha spelt siste del av 2018-sesongen for Start. Han underteikna måndag ein toårskontrakt med VIF.

- Herolind er ein særs fleksibel offensiv spelar som med evnene sine kan passe i fleire roller hos oss. Vi har ønskt oss fleire spelarar med målpoeng, og det har vi fått her. Det blir spennande å sjå han i blå drakt, seier sportsleg leiar Jørgen Ingebrigtsen i Vålerenga til nettstaden til klubben.

Shala seier han er teken godt imot av dei nye lagkameratane sine på trening. Den tidlegare norske U-landslagsspelaren, som no spelar landslagsfotball for Kosovo, er optimist og har ambisjonar om å vinne titlar med Vålerenga.

- Vålerenga er ein stor klubb som har ambisjonar, og det har eg som speler òg. Eg ønsker å vere med på å vinne noko, og det har eg veldig tru på at vi kan gjere, seier han.

Vålerengas førre tittel er NM-gullet frå 2008. Klubben vann eliteserien i 2005.

(©NPK)

Herolind Shala skal spele for Vålerenga dei neste to sesongane.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...