Ledig stilling publisert: 03.06.2021 kl 13:04

Arbeidsstad:

Volda, Hornindal

Kontaktperson:

Astrid Dimmen
Tlf: 95770524
Tittel: Avdelingsleiar heimetenester

Om stillinga
Deltid
Offentlig
1 stilling

Søknadsfrist

16.06.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Sjukepleiar 65 % vikariat i heimetenestene

Vi treng ein dyktig sjukepleiar til på laget! Vi har eit vikariat på 65 % med base i Hornindal. Stillinga har todelt turnus med arbeid på dag/kveld/helg, og er ledig i perioda 01.09.21 - 30.04.22.

Ambulerande heimetenester gruppe 3 har høg kompetanse og yter tenester til heimebuande i distriktet Hornindal, Kalvatn, Osdal, Bjørke og omegn. Her får ein jobbe tverrfagleg og sjølvstendig med mange spanande utfordringar ilag med engasjerte medarbeidarar. Arbeidsplassen tilbyr god støtte, opplæring og rettleiing, slik at medarbeidarane skal vere trygge og kompetente til å yte tenester av høg kvalitet. Arbeidsdagane er varierte, og vi har ein arbeidsplass med takhøgde og eit godt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjonar
- Autorisasjon som sjukepleiar.
- Gode norskkunnskapar både munnleg og skriftleg. (Norsktest nivå B2)
- Kunne fremlegge tilfredsstillande politiattest
- Levere eigenerklæringsskjema i høve tuberkulose
- Kjennskap til journalsystemet Gerica og at du har generelt gode datakunnskaper er ein fordel
- Søkjar må ha førerkort kl B (manuell gir)

Personlege eigenskapar
Vi søkjer etter deg som er: Effektiv, strukturert og løysingsorientert, har godt humør og gode kommunikasjonsevne. Du er ein engasjert person som kan jobbe sjølvstendig og er trygg på eigne avgjerder. Du må i tillegg vere endringsvillig og gjerne ha variert praksis. Du fungerer godt i teamarbeid og har evna til å delegere arbeidsoppgåver. Du må like å jobbe i relasjon med menneske og er opptatt av aktiv omsorg og kvardagsmeistring. Du er ansvarsbevisst og løysingsfokusert. Du er fleksibel og liker utfordringar.

Vi tilbyr
- Fagleg utfordrande og spanande arbeidskvardag! Høve til heilheitleg oppfølging av brukarar.
- Tverrfagleg lagarbeid: vi har demensteam, kvardagsrehabiliteringsteam, frivilligkoordinatorar, kreftkoordinator og spesialisert korttidsavdeling.
- Engasjerte medarbeidarar og godt arbeidsmiljø
- Tilgang til e-læringkurs frå NHI
- Fokus på relevant kompetanseutvikling.
- Fleksibel arbeidsplass med høve til jobbrotasjon
- Velferdsteknologi vil vere eit stort fokusområde framover
- Gode forsikrings- og pensjonsordningar (KLP)
- Stillingskode 717400 sjukepleiar.

Volda kommune

Stormyra 2
6100 Volda

Tlf: 70 05 87 00
Hjemmeside
E-post: postmottak@volda.kommune.no

I folketal er Volda kommune den nest største på søre Sunnmøre, og den sjette største kommunen i Møre og Romsdal. Kommunen ligg strategisk til, midt i kryssinga mellom både fylker og regionar. I overkant av 10.000 personar bor i kommunen, med kort veg til både ruvande fjell og djupblåe fjordar og vatn. Med kort veg til både Sunnmørsalpane og turløyper manglar det ikkje på naturopplevingar - for heile familien.

I Volda er det både høgskule og sjukehus, som gjer at tettstaden har eit stort mangfald av menneske frå heile landet. Både student- og kulturlivet lever godt i kommunen, med tradisjonsrike festivalar gjennom kalenderåret og mange lag og organisasjonar å engasjere seg i.

I kommuneorganisasjonen er det om lag 1.000 engasjerte tilsette som kvar dag gjer ein viktig jobb for innbyggjarane. Om også du ønsker ein meiningsfylt og spanande arbeidskvardag oppmodar vi deg til å søke på stillingar som kommunen lyser ut.

Ta gjerne ein tur innom Volda kommune si heimeside for å bli betre kjent med oss!

Arbeidsområder:

Helse- og omsorgstenester til personar i private heimar. Det inneber mellom anna kompleks palliativ pleie, oppfølging av pasientar i alle aldersgrupper, oppfølging av multisjuke pasientar. Gjere grundige observasjonar og god dokumentasjon. Vere med å kartlegge, utarbeide og evaluere tiltaksplanar i tett samarbeid med fastlege, palliativt team og andre aktuelle faggrupper. Ansvar for å rettleie og undervise anna personell og praksiskandidatar. Bidra aktivt til eit helsefremjande arbeidsmiljø. Bidra til å kvalitetssikre tenestene.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...