Ledig stilling

Kunderådgjevar Bedriftsmarknad

Publisert: 11.02.2019 kl 16:01

SpareBank 1 Søre Sunnmøre er ein solid og sjølvstendig bank med lokal forankring. Banken med 65 tilsette har hovudkontor i Volda og avdelingskontor i Ørsta, på Vartdal, i Ulsteinvik og Fosnavåg. Forvaltningskapitalen er på omlag 11 mrd. Banken er medeigar i SpareBank 1 Gruppen og totalleverandør av finansielle tenester. Banken sin visjon er å vere ei drivkraft til å gjere det betre å bu og virke på Søre Sunnmøre.

Stilling utlyst av: Sparebank1 Søre Sunnmøre

Hjemmeside
E-post: vidar.egset@sparebanken.no
Søknadsskjema

Arbeidssted:

Volda

Om stillingen

Fast
Heltid
Privat
1 stilling

Kontaktperson:

Vidar Egset
Tlf: 98287855
Tittel: Banksjef HR
Kontaktskjema

Arbeidsområder:

SpareBank 1 Søre Sunnmøre styrkar laget på bedriftsmarknaden. Som bedriftsrådgjevar vil du bidra til å vidareutvikle eit svært interessant og spanande næringsliv.

Vi søkjer etter ein strukturert og analytisk medarbeidar med gode evner til sal og rådgjeving. Du må like å arbeide målretta i ein hektisk kvardag, både sjølvstendig og saman med kollegaer. Personlege eigenskapar og motivasjon til å lukkast i jobben blir sterkt vektlagt.

Stillingsinnhald:
- Sal og rådgjeving av banken sine produkt og tenester i alle kanalar
- Initiativrik og proaktiv med høgt kundefokus.
- Kredittarbeid mot små og mellomstore bedrifter
- Bidra til god samhandling på tvers av fagområder for å sikre gode kundeopplevingar.
- Ansvar for eigen sals- og måloppnåing, samt eigen kompetanseutvikling
- Bidra til høg integritet og etisk standard.

Kvalifikasjon og erfaring:
- Min. Bachelor innan økonomisk utdanning eller annan relevant erfaring.
- Kreditterfaring/risikoforståing, gjerne frå bedriftsmarknad.
- Evne til å skape gode kundeopplevingar via relevante kanalar.
- Uredd, nysgjerrig og sterkt kundeorientert.
- Utadvendt og med interesse for sal.

Bedriftsrådgjevarane arbeidar i to ulike team saman med spesialistar og fagansvarlege. Storkunde-teamet har kunde- og bransjeansvar for banken sine største kundar. SMB-teamet er bedriftsenteret vårt og dei følgjer opp den daglege dialogen med kundane, samt ansvar for mindre bedriftskundar.

Lønn etter avtale. Gode pensjons-, forsikrings- og andre tilsettevilkår.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte redaksjonen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...