ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

søndag 17. desember 2017

Tapte fortent for Utleira

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2016 kl 17:14

Volda kom raskt ned att på jorda etter timålssigeren mot Charlottenlund laurdag. Søndag stakk Utleira av med alle poenga frå Voldahallen.

 
Knuste opprykksrivalen

Publisert:

Volda er serieleiar med to poengs luke etter ein knallsterk timålssiger mot topplaget Charlottenlund.

 
Lever draumen i Bergen

Publisert:

I fjor sommar sleit Sivert Heltne Nilsen med mindre speletid enn ønska i Vålerenga. Etter å ha teke steget ned i 1. divisjon, er han eitt og eit halvt år seinare sølvvinnar i eliteserien. Kjærleiken til Brann avgjorde.

 
Volda gjorde reint bord i Førde

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 08:49

Førde cup i volleyball for JU17/ GU17 vart arrangert for første gong no i helga, med deltaking av dei sterkaste laga i Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal. KFUM Volda deltok med eitt gutelag og to jentelag, og vann begge klassane.

 
Jubileumsstemne med god skyting

Publisert:

I helga arrangerte Volda skyttarlag jubileumsstemne i miniatyr, i samband med at laget fyller 150 år. Det var rekorddeltaking med 90 skyttarar frå heile distriktet. Jo Voldset Salthammer frå Vestnes skyttarlag viste god form og drog sigeren i land med gode 246 poeng. Arve Halsteinslid frå Haugen s...

 
Tøffe syklistar i Snauderåsa Downhill

Publisert:

Syklane låg klare til bruk medan deltakarane fekk instruksar om løypa. Med musikk på anlegget og skinande sol var det ei stemningsfull atmosfære ved Snauderåsa Downhill søndag. Deltakarane var klare for fart og spenning.

 
Voldadrakter til Kenya

Publisert:

Då Volda Fotball bytta ut sponsoren på sine drakter nyleg, vart det mange gamle drakter til overs. Desse er no på veg til Kenya, og skal gjevast bort til born i slummen.

 
Perfekt seriestart for bordtennisklubben

Publisert:

Før helgas seriestart i Stigaligaen i Molde, var Volda og Ørsta bordtennisklubb klare favorittar, og det var tydelegvis ikkje utan grunn.

 
Godt resultat i NM

Publisert:

I helga vart det arrangert NM i frisbeegolf på Sula. Sølve Andrè Hatlen fekk då si beste plassering hittil.

 
Over stokk og stein

Publisert:

Hinderløypa i Follestaddalen er ikkje som andre hinderløyper. Laurdagens regnbyer var òg med på å setje eit ekstra preg på løypa.

 
«Skytingens dag» i Sollidalen

Publisert:

Komande søndag inviterer skyttarlaga i Ørsta og Volda til «Skytingens dag» i Sollidalen. Alle som vil, er velkomne til å skyte.

 
Til NM i frisbeegolf

Publisert:

Ved stadion i Volda finst det ei frisbeegolf-bane. Kvar måndag er det trening for dei som driv denne idretten. Sølve André Hatlen, som til dagleg er pastor i Volda frikyrkje, er ein av dei mest aktive her. Førstkomande helg skal han delta i NM i Langevåg.

 
Alpin barmarkssamling på Stranda

Publisert:

I helga deltok Ørsta alpin på barmarkssamling på Stranda.

 
Tungt tomålstap for Volda

Publisert:

Aalesund 2 stakk til slutt av med ein 2-0 siger på Volda stadion måndag kveld. Det fyrste målet (81 min) må dommaren ta på si kappe.

 
Hevda seg i russisk konkurranse

Publisert:

Søskena Evelyn Torvik (12) og William Torvik (10) frå Volda, deltok i august i seniorturnering i St. Petersburg. William vann B-sluttspelet og Evelyn tok 3.plassen.

 
Nytt golv i klatresiloen

Publisert: - Oppdatert: 25.08.2016 kl 10:02

Klatresiloen i Volda er eit populært tilbod, og med viktig hjelp frå Sparebanken Møre vart det lagt nytt gummigolv, som skal gjere det tryggare for klatrarane. – Dette er noko vi har ynskt oss lenge, seier Rune Slenes, som er nestleiar for Sunnmørsk Klatreklubb.

 
Over skyene er himmelen alltid blå...

Publisert:

Etter lågt skydekke denne veka, kan mange skrive under på at ortaket i tittelen stemmer.

 
Spreke born og dyktige trenarar

Publisert:

I tre dagar denne veka har born i alderen 6–12 år fått prøve seg på det meste innan friidrett.

 
17 medaljar på KM i Molde

Publisert:

Ørsta IL friidrett stilte med sju motiverte utøvarar på krinsmeisterskap i friidrett Molde 13.-14. august. Det var godt over 100 deltakarar frå heile fylket på stemnet. Det vart sju gull, fem sølv, fem bronse og åtte personlege rekordar for Ørsta-gjengen.

 
Slovensk stortalent takka nei

Publisert:

Den 21 år gamle slovenske strekspelaren Manca Juric var så å seie klar for Volda Handball, men takka nei i siste liten. Ein småskuffa trenar Haraldsson skulle helst hatt meir rutine i stallen, men må førebels satsa endå hardare på eigenutvikla spelarar.

 
Spelar om VM-plass

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2016 kl 09:30

Leif-Erik Brenne og Noreg er ute av hovudspelet i U18-EM. Men i mellomspelet mot Russland tysdag og Slovakia onsdag står det om VM-plass.

 
Sterk og viktig Volda-siger

Publisert: - Oppdatert: 13.08.2016 kl 20:01

Volda slo KFK 4-1 på heimebane, og fekk med det kontakt med laga som kjempar om den viktige 4.-plassen.

 
Brenne og Noreg tapte fyrste kamp

Publisert:

Det gjekk ikkje som ønska i opningskampen i U18-EM for Leif-Erik Brenne og Noreg, som tapte 30-24 (16-13) mot Spania.

 
Honndøl til finale i gammaldansmusikk

Publisert:

Hornindal gjorde seg merka under årets Landsfestival i gammaldansmusikk. Den populære fokemusikkgruppa Honndalstausene tok del i lagkonkurransen, og Brit Pernille Frøholm kom til finalen for solistar.

 
Leitt tap for Volda

Publisert:

Volda tapte 2-3 for Sogndal 2 i haustopninga i 3. divisjon.

 
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse