Søkeresultat

Nyheter av: Elise Marina Eikevik

Volda klar for Pride

Volda klar for Pride

Publisert:

Det var mykje folk i gatene god stemning i Volda fredag før Pride-paraden braka laus. Mange hadde teke turen for å delta i Noregs aller fyrste Bygdepride.

Ute med sin første musikkvideo

Ute med sin første musikkvideo

Publisert: - Oppdatert: 18.12.2017 kl 08:40

Torsdag 30. november slapp bandet Sweet Nothing sin første musikkvideo til låten «Weak». Bandet som har heldt på sidan 2015 består av fire kvinner, og to av dei er frå Folkestad.

Skapsmak klare for releasekonsert

Skapsmak klare for releasekonsert

Publisert: - Oppdatert: 18.12.2017 kl 08:39

Laurdag 9. desember slapp Skapsmak sin første singel «Kom og ta mej». Laurdag 16. desember er dei klare for releasekonsert på So Es Bors i Volda.

NAV er klare for nytt lokal

NAV er klare for nytt lokal

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2017 kl 15:20

1. februar 2018 er det planlagt at NAV Ørsta/Volda skal flytte inn i nytt lokale. Onsdag 21. juni vart leigekontrakten endeleg signert. Det nye lokalet vert i andre etasje på Tindebygget i Ørsta.

Måtte flykte frå branninferno

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2017 kl 19:49

Even Melheim med familie, frå Ørsta, oppleve branndramatikk på nært hald, under feriebesøket til Kroatia.

Fire nye lærlingar

Fire nye lærlingar

Publisert:

Torsdag 15. juni skulle fire nye læringar skrive under kontrakt med Volda Maskin. Dette er ikkje første gangen Volda Maskin tek inn lærlingar, faktisk er det ingen andre i Møre og Romsdal som har så mange lærlingar som dei.

Mange kreative idear på innovasjonscamp

Mange kreative idear på innovasjonscamp

Publisert: - Oppdatert: 17.06.2017 kl 10:31

12. og 13. juni vart det arrangert innovasjonscamp for andre klasse ved Volda vidaregåande skule. Elevane fekk i oppgåve å komme med idear til det nye kulturhuset som Volda kommune ønskjer å byggje.

Opninga av den nye temautstillinga i Aasen-tunet

Opninga av den nye temautstillinga i Aasen-tunet

Publisert:

Torsdag 15. juni var det opning av den nye temautstillinga «Sannare enn røynda?» i Aasen-tunet. Utstillinga set søkjelyset på sambandet mellom fakta og fiksjon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...