Møre

Møre

Butikkane i Volda og Farsdag søndag 10. november

Kårar Volda sin heldigaste far

Randi Eikrem, Torill Hasfjord Bjørneset, Gina Liang, Linda Sefland og Janne Moe, samla under ein (herre)-paraply, og klar til å trekke ut «Volda sin heldigaste far».

Søndag er det farsdag. Dermed inviterer Volda Næringsforum til å sende inn forslag på kven som skal bli Volda sin heldigaste far.

Møre
Møre

Publisert:

Sidan 2006 har butikkane i Volda, Handelsgruppa i Volda Næringsforum, gjort stas på far og mor i høve fars og morsdag.

– No er det altså 13. året vi gjennomfører dette. Ingen skal seie at ikkje gjevargleda mellom butikkane i Volda er stor, og i år er det My Kitchen, Eurosko, Cubus, Skin Tonic, Sunkost, Intersport, Massør Randi Eikem, Optikk Volda og Westre som skal levere ein variert gåvepakke til den heldige.

Her er det snakk om ein gåvepakke på tusenvis av kroner. Og ei real fornying, frå topp til tå, av ein heldig far, seier dei handlande frå Volda Næringsforum.

Foreslå ein verdig far

– Ja, dette vert ein retteleg ”Draumedag” for den som vert trekt ut, seier arrangørane.

Og det er opp til deg kven som skal ha sjanse til å bli sett pris på. Det einaste du må gjere er å melde på din «far». Påmeldingsskjema finn du i dei fleste butikkane i Volda. Fyller du det ut og leverer det inn i ein av butikkane seinast laurdag 9. november, vert din kandidat med i trekninga av «Volda sin heldigaste far».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...