Ledig stilling publisert: 18.02.2021 kl 16:17

Arbeidsstad:

Industrigata 14, Volda

Kontaktperson:

Anton Flåen
Tlf: 99500260
Tittel: Personalsjef
Kontaktskjema

Om stillinga
Heltid
Privat
Uspesifisert

Søknadsfrist

07.03.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Finansiell rådgjevar Volda

Vi søkjer engasjert rådgivar

Sjølv om vi driv bank, er vi ikkje berre bankfolk. Vi som jobbar i Sparebanken Møre er også frivillige i lag og organisasjonar, ivrige supporterar og lokalpatriotar. Kvar dag treff vi menneske med store draumar og nye idéar. Gjennom å skape møteplassar, nettverk, og å finne gode løysingar vil vi vere ein pådrivar for at kundane skal nå måla sine.

No har du sjansen til å bli ein del av Team Møre. For i Sparebanken Møre får du ikkje berre ein jobb. Du blir ein del av eit team. I Team Møre er vi først og fremst opptatt av å skape gode opplevingar for kundane våre, kvar dag.

Det viktigaste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi søkjer deg som gløder for lokalsamfunnet ditt, og som vil gjere ein forskjell. Vi ser etter deg som kjenner deg att i våre verdiar: engasjert, nær og handlekraftig.

Det er også flott om dette er deg:

Du kommuniserer godt og elskar å treffe nye menneske

Du er serviceinnstilt, har personleg drivkraft og er glad i å lære

Du har relevant utdanning eller erfaring

Dersom du blir ein del av Team Møre, og skal vere med å begeistre kundane våre, vil du følge eit obligatorisk utdanningsløp gjennom Møreskolen for å bli autorisert finansiell rådgivar. Du kan lese meir om dette på autorisasjonsordningen.no. Som finansiell rådgivar får du ansvaret for dine eigne kundar, og du får vere med på å skape noko for og saman med kundane våre.

I Sparebanken Møre verdset vi mangfold blant våre tilsette fordi vi meiner at dette gir enda betre løysingar og opplevingar for kundane våre. Lurer du på om du er den rette og kan søkje? Kontakt oss for ein uformell prat.

Vi kan tilby deg spanande moglegheiter i Nordvestlandets største bank og har konkurransedyktige vilkår innan lønn, pensjon, forsikring og andre personalgoder.

Vi håpar du er inspirert og trigga til å bli ein del av Team Møre! Vi er klare til å høyre frå deg!

Sparebanken Møre

Postboks 93
Industrigata 14
6101 Volda

Tlf: 70 11 30 00
Hjemmeside
E-post: line.bjerknes@sbm.no

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som er her. Vi gir støtte til små draumar og store visjonar. Vi lagar møteplassar, nettverk og felleskap. Vi skal skape ein forskjell for kundane våre.

Vi har over mange år bygd opp eit stort kompetansemiljø knytt til person- og bedriftsmarknaden, samt aksje-, rente- og valutamarknaden. Saman med Møre Eiendomsmegling AS er vi ein fullservicebank for personar, bedrifter og det offentlege. Vi har ein sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.

Nordvestlandet er ein region i utvikling med spanande moglegheiter og utfordringar for både privatpersonar og bedrifter, og vi er ein aktiv og engasjert bidragsyter i denne utviklinga. Med 28 kontor over heile regionen, kjenner vi Nordvestlandet godt. Det er her vi gir tilbake. Det er her vi høyrer til.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...