Ledig stilling publisert: 03.06.2021 kl 12:54

Arbeidsstad:

Kontaktperson:

Lill Kristin Vassbotn
Tlf: 41400027
Tittel: Seksjonsleiar Fjordsyn omsorgsbustadar

Om stillinga
Heltid
Offentlig
1 stilling

Søknadsfrist

16.06.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Sjukepleiar ved omsorgsbustadar for eldre

Fjordsyn omsorgsbustadar for eldre er ein av seks seksjonar i avdeling heimetenester. Her bur 30 personar fordelt på tre bugrupper som er organiserte med felles kjøken og stove, i tillegg til at kvar bebuar har si eiga vesle leiligheit. Ved Fjordsyn omsorgsbustadar vert det frå 01.09.21 ledig ei 83 % fast stilling for autorisert sjukepleiar. Dersom det er ynskjeleg med høgare stillingsprosent kan ein legge til rette for utviding opp til 100 % fast stilling. Stillinga har for tida todelt turnus med arbeid på dag, kveld og helg.

Kvalifikasjonar

•Autorisert sjukepleiar. Det er ynskjeleg med erfaring frå arbeid med eldre. Personlege eigenskapar vert vektlagt.

•Krav om dokumentert norskkompetanse på nivå B2 etter Europarådets nivåskala for språk for alle framandspråklege kandidatar.

•Ved tilbod om stilling blir det stilt krav om tilfredsstillande politiattest og eigenerklæringsskjema for tuberkulose.

Personlege eigenskapar

Den som blir tilsett må ha god humor og godt humør! Du må kunne arbeide godt sjølvstendig og har god fagleg vurderingsevne. Du må ha evnen til å samarbeide godt på tvers av faggrupper til bebuarane sitt beste. Vi er på jakt etter deg som er strukturert, robust og klarer å stå i krevjande saker og som blir ekstra effektiv når det er mykje å gjere.

Vi tilbyr

•Triveleg arbeidsmiljø med flotte medarbeidarar.

•Løn og arbeidsvilkår etter tariff.

•Sjølvstendig og variert arbeid.

•Høve til fagleg og personleg utvikling.

•Internundervisning og fagleg påfyll.

•Gode forsikrings- og pensjonsordningar (KLP)

Volda kommune

Stormyra 2
6100 Volda

Tlf: 70 05 87 00
Hjemmeside
E-post: postmottak@volda.kommune.no

I folketal er Volda kommune den nest største på søre Sunnmøre, og den sjette største kommunen i Møre og Romsdal. Kommunen ligg strategisk til, midt i kryssinga mellom både fylker og regionar. I overkant av 10.000 personar bor i kommunen, med kort veg til både ruvande fjell og djupblåe fjordar og vatn. Med kort veg til både Sunnmørsalpane og turløyper manglar det ikkje på naturopplevingar - for heile familien.

I Volda er det både høgskule og sjukehus, som gjer at tettstaden har eit stort mangfald av menneske frå heile landet. Både student- og kulturlivet lever godt i kommunen, med tradisjonsrike festivalar gjennom kalenderåret og mange lag og organisasjonar å engasjere seg i.

I kommuneorganisasjonen er det om lag 1.000 engasjerte tilsette som kvar dag gjer ein viktig jobb for innbyggjarane. Om også du ønsker ein meiningsfylt og spanande arbeidskvardag oppmodar vi deg til å søke på stillingar som kommunen lyser ut.

Ta gjerne ein tur innom Volda kommune si heimeside for å bli betre kjent med oss!

Arbeidsområder:

Sjukepleiar har ansvar for heilhetleg pleie og omsorg for brukarane og skal i samarbeid med seksjonsleiar og dei andre tilsette sørge for at brukar sitt heilskaplege tilbod er forsvarleg og har god kvalitet.

Ansvarsoppgåver:
•Pleie og behandling av bebuarane saman med resten av personalgruppa.
•Observere bebuarane sin tilstand og iverksette naudsynte sjukepleiartiltak.
•Sjå til at fastlegen sine medisinske forordningar blir fulgt.
•Tverrfagleg samarbeid med andre yrkesgrupper.
•Dokumentere og rapportere.
•Veilednings- og undervisningsansvar overfor elevar/studentar/lærlinger.
•Veiledning til pleiepersonalet.
•Medansvar for forsvarleg forvaltning av ressursane
•Bidra til å skape fest og glede og gode kvardagar for bebuarane!

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...