Ledig stilling publisert: 09.06.2021 kl 13:59

Arbeidsstad:

Industrigata 12, Volda

Kontaktperson:

Rune Eikrem
Tlf: 91340509

Om stillinga
Heltid
Privat
Uspesifisert

Søknadsfrist

01.07.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Prosjektleder - Anleggsleder - Prosjekteringsleder

Veidekke Bygg Volda søker deg som vil jobbe med flinke folk og spennende prosjekter.
En jobb i Veidekke betyr at du kan påvirke hvordan store bygg og infrastruktur i Norge utføres til det beste for det norske samfunn. Veidekke består av mange komplekse arenaer hvor fag, samarbeid, ledelse og fellesskap står sentralt for å løse vårt oppdrag. Vi er på utkikk etter deg som vil være med å bidra til å utvikle oss videre innen fag eller ledelse – eller begge deler. Vi ser etter deg som er nysgjerrig og som fascineres av ny teknologi og den praktiske og økonomiske nytten dette kan gi. Du må være opptatt av bærekraft i alle deler av utførelsen av jobben din og ha et komprissløst syn på sikkerhet og faglig integritet.

Veidekke Bygg Volda ønsker å styrke laget med erfarne prosjektledere, anleggsledere og prosjekteringsledere. Disse posisjonene inngår i prosjektenes ledergruppe og samarbeider tett med hverandre. Veidekke har et sterkt fokus på menneskene i organisasjonen og forventer at du er med og bidrar til å gjøre oss bedre som bedrift. Vi har stort fokus på innovasjon og samarbeider både på tvers av prosjekt og distrikt. Vi jobber med prosjekter i flere kategorier, blant annet private næringsbygg, offentlige formålsbygg, bolig og anleggsrelaterte prosjekter.

Som prosjektleder vil du ha det overordnede ansvaret for prosjektene og i tillegg delta i tilbudsarbeid/markedsarbeid og prosjektutvikling. Du vil ha kundeansvar og du vil ha det overordnede personal-, økonomi- og HMS-ansvaret i prosjektene. Du vil jobbe i team sammen med dyktige medarbeidere i Veidekke og leverandører/UE/rådgivere. Som prosjektleder inngår du i vårt PL-nettverk.

Som anleggsleder har du ansvar for å planlegge og skape god og sikker drift på prosjektet, og vil ha det overordnede ansvaret for at alt fungerer som det skal. Du vil selvsagt få solid støtte fra prosjektorganisasjonen vår, men det er ditt ansvar å sørge for at prosjektet drives etter riktig fremdrift og at produksjonen går etter planen. Dette betyr at du må ha god styring på planlegging, økonomi, kontrakt, bemanning, HMS- og kvalitetsarbeid i prosjektet. Anleggsleder har lederansvaret for våre medarbeidere på prosjektet. Derfor må du også kunne fungere godt som en personalsjef. Du vil få styre alt fra mindre jobber til store og kompliserte prosjekter, og planleggingen vil sette store krav til deg som anleggsleder.

Som prosjekteringsleder vil du inngå i prosesser fra prosjektutvikling, samspill og tilbud til ledelse av hele prosjekteringsgruppen i gjennomføring. Internt i prosjektene vil du få en sentral posisjon med stort handlingsrom i ledelsen, og ellers jobbe tett med våre øvrige dyktige og kreative medarbeidere. Eksternt vil du jobbe tett med mange relasjoner til arkitekter, rådgivere, underentreprenører, leverandører og ikke minst opp mot kundene. Du vil inngå i vårt eget PGL-nettverk. Vi praktiserer blant annet Virtual Design and Construction (VDC) og Veidekkes eget konsept for involverende planlegging i prosjektering (IPP).

Hvem er du?

Vi søker deg som har både en teoretisk og praktisk bakgrunn og erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

•Ingeniør/sivilingeniør innen bygg/anlegg. Fagbrev eller teknisk fagskole og erfaring kan kompensere
•Resultatorientert, liker å være med på vinnerlaget
•Innovativ, fokusert på forbedringer
•Godt humør, arbeidsvillig, handlekraftig, liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre
•Kreativ, inspirerende, strukturert og løsningsorientert. Liker å lede
•Erfaring fra entreprenør, rådgiver og/eller byggherre vil være en stor fordel
•God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
•Aktiv bruker av digitale verktøy og delaktig i den digitale utvikling generelt
•Trives i et hektisk og miljø, blant både yngre og mer voksne.
•God kommersiell forståelse
•Trives både i felten, på brakka og kontoret

Vi ønsker at du har høy grad av gjennomføringsevne. Du må ønske å utvikle deg selv og teamet. Du må ta eierskap til prosjektene, være analytisk og ha evne å motivere, se muligheter, være resultatbevisst og kreativ. Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Kort fortalt: Du er en leder med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig og en god lagspiller.

Hvorfor oss?

Du får jobbe med spennende prosjekter sammen med kollegaer i et sterkt faglig miljø i Volda. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, med stor frihet og mulighet for involvering og utvikling, Du får ansvar og tillit, og kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både teknikk og folk!

Du får konkurransedyktige betingelser som bonusordning, kursprogram faglige nettverksgrupper, tilgang til bedriftshytter, og ulike sosiale arrangementer. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre kollegaer få mulighet til å eie egen bedrift gjennom aksjekjøpsordningen.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Vennligst merk søknad med ønsket stilling.

Veidekke Bygg

Industrigata 12
6100 Volda

Hjemmeside

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,6 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 3 000 ansatte, hvorav 1 700 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.
Avdelingskontoret i Volda ble etablert i 1998 og tilhører Forretningsområde Sogn og Fjordane, som og dekker Søre Sunnmøre opp til midt i Storfjorden. Veidekke Bygg Sogn og Fjordane utfører bygg- og anleggsoppdrag innen alle kontraktsformer, med vekt på total-, hoved- og samspillsentrepriser. Våre referanseprosjekt favner om både kjøpesentre, bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, signalbygg, kraftverk og dammer. Virksomheten i distriktet ledes fra kontoret i Sogndal, og vi har avdelingskontor i Volda, på Sandane og i Førde. Veidekke Bygg har 75 ansatte i Sogn og Fjordane, og en omsetning på ca 300 millioner kroner.

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...