Ledig stilling publisert: 07.07.2021 kl 11:24

Arbeidsstad:

Volda

Kontaktperson:

Lars Fjærvold
Tlf:
Tittel: Driftsleiar vatn og avløp

Om stillinga
Heltid
Offentlig
1 stilling

Søknadsfrist

08.08.21

Søknadsskjema

Gå til skjema »

Prosjektleiar vatn og avløp

Vatn og avløp står ovanfor store investeringar i åra som kjem. Stillinga som prosjektleiar inngår i eit team av prosjektleiarar på 4 stk.

Som prosjektleiar på vatn og avløp vil du få ansvar for framdrift, økonomi og tekniske løysingar i investeringsprosjekt. Du vil kunne støtte deg på kolleger internt, og vi har ein åpen og god dialog mellom prosjektleiarane og resten av driftsavdelinga.

Vi skal bygge nye vassverk, avløpsanlegg og skifte ut kring 2 kilometer med vatn og avløpsleidningar i året. Du vil få ei viktig og sentral rolle i å gjennomføre og utvikle måten vi arbeida med og i prosjekt.

Arbeidsoppgåver

 • Leie vatn- og avløpsprosjekt frå oppstart til økonomisk avslutning
 • Ha innbyggarkontakt i dei respektive prosjekta
 • Økonomi og prosjektrapportere
 • Avholde byggemøter med entreprenørar
 • Generelt ansvar som byggherre i prosjekt

Du må vidare være villeg til å ta både prosjektleiar- og ADK-1 kurs gjennom jobben.

Kvalifikasjonar

 • Ingeniør eller sivilingeniør. Lang relevant erfaring kan veie opp for manglande utdanning.
 • 5 års erfaring som prosjektleiar innanfor relevante fagfelt
 • Førarkort kl. B

Personlege eigenskapar

 • Strukturert
 • Gode kommunikasjonsferdigheiter både skriftleg og munnleg
 • Utviklingsorientert
 • Har eit engasjement for utvikling og forbetring av vatn og avløpssystem

Vi tilbyr

 • Vi kan tilby eit godt arbeidsmiljø med gode utviklingsmoglegheiter, både personleg og fagleg.
 • Vatn og avløp i Volda kommune har i dag 3 stk som arbeidar inn mot investeringsprosjekt og denne stillinga går inn i denne gruppa. Det betyr at du får eit godt fagleg miljø og utvikle deg i og til å støtte dei på i prosjekta.
 • Vi arbeidar også kontinuerleg med internopplæring og erfaringsoverføring mellom prosjektleiarar.
 • Sommertid og fleksitid er blandt godene vi kan tilby.
 • Lønn etter avtale.
Volda kommune

Stormyra 2
6100 Volda

Tlf: 70 05 87 00
Hjemmeside
E-post: postmottak@volda.kommune.no

I folketal er Volda kommune den nest største på søre Sunnmøre, og den sjette største kommunen i Møre og Romsdal. Kommunen ligg strategisk til, midt i kryssinga mellom både fylker og regionar. I overkant av 10.000 personar bor i kommunen, med kort veg til både ruvande fjell og djupblåe fjordar og vatn. Med kort veg til både Sunnmørsalpane og turløyper manglar det ikkje på naturopplevingar - for heile familien.

I Volda er det både høgskule og sjukehus, som gjer at tettstaden har eit stort mangfald av menneske frå heile landet. Både student- og kulturlivet lever godt i kommunen, med tradisjonsrike festivalar gjennom kalenderåret og mange lag og organisasjonar å engasjere seg i.

I kommuneorganisasjonen er det om lag 1.000 engasjerte tilsette som kvar dag gjer ein viktig jobb for innbyggjarane. Om også du ønsker ein meiningsfylt og spanande arbeidskvardag oppmodar vi deg til å søke på stillingar som kommunen lyser ut.

Ta gjerne ein tur innom Volda kommune si heimeside for å bli betre kjent med oss!

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...