Møre

Ledig stilling

Overingeniør IT-drift – st. nr. 42/2020

Publisert: 15.07.2020 kl 09:07 - Sist endret: 15.07.2020 kl 10:01

Om stillinga

Høgskulen i Volda har ledig ei heil fast stilling som overingeniør IT-drift. Stillinga er knytt til IT i Fellesadministrasjonen, som har ansvar for drift av høgskulen sine sentrale IT-løysningar. IT har 10 faste tilsette og 3 lærlingar.

Kvalifikasjonar

Søkjaren må ha ingeniørutdanning eller utdanning på bachelornivå innan relevant fagområde. Omfattande og relevant praksis og/eller relevant tilleggsutdanning kan i særskilde tilfelle kompensere kravet om utdanning på bachelornivå. Søkjaren må ha relevant IT-fagleg bakgrunn.

Ønska kvalifikasjonar

Det er ønskeleg med erfaring frå arbeid med:

• Drift av Micosoft- og Linuxserver

• Drift av Cisco nettverk

• Active Directory, eDirectory og LDAP

• Microsoft Exchange Online

• PowerShell m.a.

Det er også ønskeleg at søkjaren har minimum 4 års erfaring frå drift av større infrastruktur, skytenester og virtuelle servermiljø.

Det vil vere ein fordel med kjennskap til universitets- eller høgskulesystemet. Vi legg vekt på gode norsk- og engelskkunnskapar, både munnleg og skriftleg.

Søkjaren bør ha god evne til samarbeid, fleksibilitet og kommunikasjon, vere kreativ og løysingsorientert og opptatt av å yte sørvis. Ein må kunne arbeide både sjølvstendig og i team. Ved vurdering av søkjarane vil dei personlege eigenskapane bli vektlagt.

Arbeidsoppgåver

• Microsoft serverdrift

• Linux serverdrift

• Nettverksdrift

• Informasjonssikkerheit

• Scripting og automatisering av oppgåver

Arbeidsoppgåvene kan verte endra.

Vi tilbyr

Eit spanande arbeidsmiljø med høve til fagleg og personleg utvikling og gode pensjonsordningar.

Løn etter kompetanse og kvalifikasjonar i statens lønsregulativ med normal årsløn i desse stillingskodene ved Høgskulen i Volda: Overingeniør 1087 frå kr 488 000 – 615 900.

Om søknaden

Søknad og all dokumentasjon skal sendast elektronisk igjennom rekrutteringssystemet Jobbnorge der du registrerer søknaden, vedlegg og informasjon om utdanning og arbeidserfaring. Vi ber også om at du oppgir referansar med kontaktinformasjon. Søknaden skal gi eit fullstendig oversyn over utdanning og tidlegare praksis. Søknader eller vedlegg kan ikkje sendast på e-post eller i vanleg postgang til høgskulen.

Det er søkjar sitt ansvar å sørge for at alle dokument/filer er lasta opp innan søknadsfristen. Søknaden vert vurdert med den informasjonen som ligg føre elektronisk i Jobbnorge. Vedlegg skal lastast opp som separate filer i eit format som kan leggjast ved elektronisk; PDF, PNG, JPEG, ODF, DOC. Dersom vedlegga samla overstig 30 MB, må dei komprimerast før dei vert lasta opp. Vedlegga skal ha namn som samsvarar med innhaldet i fila.

Følgjande dokument/filer skal leggjast ved den elektroniske søknaden:

- vitnemål og attestar

- CV

Kontakt

Spørsmål kan rettast til IT-sjef Stig Flåskjer, tlf. 70 07 51 67/ 908 26 198 eller til personalsjef Randi Urke, tlf. 70 07 50 40.

Søknadsfrist: 16. august 2020.

Stilling utlyst av: Høgskulen i Volda

Hjemmeside
E-post: postmottak@hivolda.no
Søknadsskjema

Høgskulen i Volda er høgskulen for human- og samfunnsvitskapane i Møre og Romsdal. Vi er ein spennande kompetanseorganisasjon i vekst med om lag 4000 studentar og 350 tilsette. Den faglege verksemda er organisert i fire avdelingar: Avdeling for kulturfag, Avdeling for humanistiske fag og lærarutdanning, Avdeling for samfunnsfag og historie og Avdeling for mediefag. Til campusen høyrer også Nasjonalt senter for nynorsk i opplæringa. Vi gjev undervisning i ei rekkje fagområde, yrkesretta utdanningar og etter- og vidareutdanningar i nært samarbeid med samfunns- og næringsliv. Høgskulen i Volda driv mykje forsking og utviklingsarbeid og satsar på forskaropplæring og kompetanseoppbygging for dei tilsette i samarbeid med universitet i inn- og utland.

Arbeidssted:

Høgskulen i Volda
Joplassvegen 11, 6100 Volda

Om stillingen

Fast
Heltid
Offentlig
1 stilling

Kontaktperson:

Tlf. 70 07 51 67/ 908 26 198, IT-sjef Stig Flåskjer.
Tlf: 70 07 50 40, personalsjef Randi Urke.

Arbeidsområder:

• Microsoft serverdrift
• Linux serverdrift
• Nettverksdrift
• Informasjonssikkerheit
• Scripting og automatisering av oppgåver

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...