Møre

New York Rangers snudde og slo Zuccarellos Minnesota Wild

Minnesota Wild leidde 3–1 med åtte minutt igjen av oppgjeret mot New York Rangers, men slapp inn to mål på tampen. På straffeslag var Rangers best.

For med litt over åtte minutt att av oppgjeret såg Wild ut til å halde fram den gode forma og vinne sin andre på rad og femte av dei siste seks med ei solid 3–1-leiing. Ryan Donato, Jonas Brodin og Jordan Greenway hadde skåra måla for heimelaget.

Så reduserte Rangers-spelar Pavel Butsjnevitsj til 2–3 etter å nærast ha vorte treft av pucken rett føre mål etter 52 minutt.

Og laga var like langt minuttet før slutt. Mika Zibanejad styrte eit skot frå Artemi Panarin i mål til 3–3.

På straffeslag sette nettopp Zibanejad og Panarin sine to forsøk, medan både Zach Parise og Donato bomma for Wild. Dermed enda oppgjeret 4–3 til Rangers etter straffeslag.

– Vi har vore i desse situasjonane før der dette har skjedd. Vi må lære å vinne kampar som dette, for om vi er så heldige og klarer å kome oss til sluttspel, og tape som dette, er det veldig tøft. Vi må lære oss å fullføre kampar. Dette syg, sa Donato etter kampen.

– Vi treng 18 spelarar og ei målvakt til å spele bra. Og vi hadde ikkje 18 spelarar som spelte på sitt beste mot Rangers. Vi må ha med oss alle, sa trenar Bruce Boudreau.

Gamlelaget til Zuccarello har no vunne tre kampar på rad. Nordmannen fekk 17 minutt på isen torsdag, utan å vere delaktig i nokon av dei tre måla til Wild.

(©NPK)

Minnesota Wilds Jonas Brodin (t v) etter skåringa mot New York Rangers i første periode av kampen torsdag. Foto: Jim Mone / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...