Møre

Møre

Støtte til Naturfestivalen

Naturfestivalen på Søre Sunnmøre har fått tilskot frå fylkeskommunen til utvikling av festivalen. (Arkivfoto.)

Møre og Romsdal Fylkeskommune gjev 572.000 kroner til frivillige verksemder i fylket. Naturfestivalen og Stiftelsen Ørsta Næringskontor er mellom dei som får delt ut midlar.

Møre
Møre

Publisert:

Sist oppdatert: 30.05.2016 kl 10:30

Fylkeskultursjef Heidi-Iren Wedlog Olsen har no fordelt prosjekttilskot til frivillig verksemd for 1. halvår. Kulturavdelinga i Fylkeskommunen fekk inn om lag 60 søknader, med ein total søknadssum på 2,7 mill. kroner.

Prosjekttilskot blir gjeve til enkelttiltak eller prosjekt som i hovudregel omfattar aktivitet med eit regionalt nedslagsfelt. Tildelinga skjer to gongar i året.

Naturfestivalen

Naturfestivalen i Ørsta har fått tilskot på 50.000kr til utvikling av festivalen. Naturfestivalen 2016 går føre seg 23. juli til 7. august, og skal bestå i rundt 50 forskjellige små og store arrangement.

– Det er kjekt å bidra til å styrke grunnlaget for vidareutvikling av aktivitet, og stimulere til frivillig engasjement, mangfald og kvalitet i kulturlivet i heile Møre og Romsdal, seier fylkeskultursjef Wedlog Olsen i ei pressemelding.

Anders Hovden

Stiftelsen Ørsta Næringskontor har teke imot støtte frå Fylkeskommunen på 30.000kr til prosjektet «Anders Hovden». Prosjektet har som mål å samle forfattarskapen til presten Anders Hovden i ei bok. – Det er stort spenn i søknadene, både på innhald og beløp. Det skjer mykje spanande i fylket vårt, seier Wedlog Olsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...