Møre

Møre

Leiingsmodellen i Helse Møre og Romsdal :

- Mi avgjerd står fast

* Fv Direktør i Helse Midt-Norge, Stig Slørdahl, og direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme.

Direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme, har vore i møte med dei tilsette ved Volda sjukehus. Han er klar på at han står fast ved leiingsmodellen som Helse Møre og Romsdal har valt.

Møre
Møre

Publisert:

Direktør i Helse Møre og Romsdal, Espen Remme, og direktør i Helse Midt-Norge, Stig Slørdahl, har denne veka vitja dei fire sjukehusa i Møre og Romsdal, og hatt allmøte med dei tilsette. Mellom dei tema som har vore diskuterte, er den omstridde leiingsmodellen Helse Møre og Romsdal har valt for sjukehusa i fylket.

Møte med dei sjukehustilsette

Pressa fekk ikkje vere til stades under møtet torsdag, men Remme fortel at leiingsmodellen var eitt av fleire tema som vart diskuterte med dei tilsette ved Volda sjukehus.

– Vi har diskutert Nasjonal helse- og sjukehusplan, og arbeidet med å utvikle den lokale planen til Helse Møre og Romsdal. Min ambisjon er å få til både ei overordna tenking for heile befolkninga i fylket, samtidig som vi klarer å få til gode prosessar ved kvart av dei individuelle sjukehusa, seier Remme.

- Mi avgjerd står fast

Remme seier at organiseringa av dei øvste leiarnivåa i helseføretaket no ligg fast, og det vil ikkje kome noko forandring på det. Nivå tre og fire i leiingsmodellen er enno ikkje ferdig utarbeidde, men er ein del av verksemdsplanen til Helse Møre og Romsdal.

– Mi avgjerd står fast, og eg meiner det er mogleg å kombinere ei overordna leiing med god leiing ved sjukehusa. Men så er det ein del som ikkje er samde med meg i det. Dei vil ha ein lokal direktør på kvart sjukehus. Det eg er redd for med ei slik ordning, er at vi får meir kamp og strid mellom sjukehusa, i staden for samarbeid og samordning, slik vi gjerne ønskjer, seier Remme.

Les meir i dagens Møre

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...