Møre

Møre

Ny skipark på Reset

Foto: Tore Aarflot

Arbeidet er i full gang, og om to veker skal ny skipark stå klar på Reset. – Skiparken får fleire større og mindre hopp, kular og rails, og vil vere for dei som har glede av park-køyring, fortel styreleiar for Volda Skisenter, Gunnar Andenes.

Møre
Møre

Publisert:

Skiparken er plassert i området frå Røde Kors-hytta og oppover, og gravearbeidet tok til tidleg denne veka.

– Den nye skiparken skal stå klar til sesongen tek til, og vi håper dette vil vere til glede for dei som nyttar seg av skisenteret. Park-køyring med fleire hopp, kular og rails vert noko nytt og spanande til årets sesong, smiler Andenes.

Håper å trekkje fleire til bakken

- Mange strekkjer sesongen ved å bruke snøkanonar, men det kan ikkje vi, sidan vi ikkje har tilgang til nok vatn på Reset, forklarer Andenes, og held fram:

– Difor vil vi heller prøve å få fleire til å nytte seg av skisenteret medan bakken er open, og då treng vi spanande tilbod til dei skiinteresserte. Designaren, Clinton Butcher Shape Crew, har gitt oss opplæring i best mogleg preparering av løypa, og skisenteret har eiga parkmaskin til preparering av skiparken.

Salet av sesongkort har byrja

Det er snart tid for den årlege «skibytedagen», og som vanleg sel Volda Skisenter sesongkort med rabatt. Men nytt av året er moglegheita til å sikre seg sesongkort med rabatt utan at ein treng å vere «fysisk til stades».

- Vi har fått nokon tilbakemeldingar frå dei som svært gjerne ønskjer å kjøpe sesongkort, men av ulike grunnar ikkje kan møte opp på dagen. I år vil dei kunne nytte seg av mCash-systemet for å kjøpe rabatterte sesongkort, og det vil vere mogleg å gjere allereie frå no og fram til søndag, seier Andenes

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...